mai19 , 2024

Giganții din tehnologie iau atitudine împotriva dezinformării generate de inteligența artificială cu privire la alegeri

Related

Share


Douăzeci de giganți din domeniul digital s-au angajat vineri să combată conținutul generat de inteligența artificială menit să inducă în eroare alegătorii înainte de marile scrutine din întreaga lume din 2024, potrivit AFP.

stiri romania

deepfakeFoto: Shutterstock

Companiile, printre care se numără Meta, Microsoft, Google, OpenAI, TikTok și X, se angajează să „implementeze tehnologii pentru a contracara conținutul dăunător generat de inteligența artificială”, într-un text dezvăluit în marja Conferinței de securitate de la Munchen (MSC).

În special, acestea se angajează să „lucreze la instrumente” pentru a „depista” conținutul înșelător creat de inteligența artificială, astfel încât utilizatorii să îl poată identifica ca atare și să îl controleze.

Una dintre ideile pentru a realiza acest lucru ar fi de a aplica pe videoclipurile generate de instrumentele de inteligență artificială dezvoltate de aceste companii un „marcaj digital”, invizibil cu ochiul liber, dar capabil să fie detectat de un dispozitiv.

„Toate soluțiile au limite”, avertizează semnatarii, printre care se numără și Adobe, LinkedIn, Amazon și IBM.

„Avem…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “economie.hotnews.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img