mai19 , 2024

E gata transferul care ar trebui să scrie istorie la FCSB!

Related

Share


E gata așteptarea pentru transferul care ar trebui să scrie istorie la FCSB: Nana Antwi are șanse foarte mari să debuteze în meciul cu Universitatea Cluj!

Ghanezul își va primi, cel mai probabil, oportunitatea de a intra în primul „11”, urmând să profite de accidentarea lui Alexandru Pantea.

E gata transferul care ar trebui să scrie istorie la FCSB!

Pantea va lipsi o perioadă lungă de timp, astfel că FCSB va trebui să aleagă dintre Nana Antwi și Valentin Crețu pentru a-l înlocui pe tânărul fundaș dreapta.

Cum Gigi Becali și-a exprimat deja public dorința de a-l vedea pe gazon pe jucătorul ghanez, cel mai probabil va fi titular luni seară, cu U Cluj.

Meciul ar reprezenta și debutul lui Nana Antwi la FCSB, fotbalistul sosit de la Urartu fiind prezent pe foaia de joc doar la meciul cu Sepsi până acum, partidă în care a rămas pe bancă.

Meme Stoica a dezvăluit că sunt șanse mari ca Alexandru Pantea să aibă o ruptură de ligamente încrucișate, iar dacă diagnosticul va fi confirmat, nu va mai juca în acest sezon.

„Pantea suferă în primul rând, nu noi, pentru că avem soluţii, dar asta nu înseamnă că nu îl respect pe Pantea. Va fi operat unde vrea el. Încă nu e confirmat (n.r. că are ruptură de ligamente).

A păţit-o la antrenamentul de ieri. În momentul în care eşti cu piciorul în pământ, nu te atinge nimeni, ghetele astea cu lame… Acum, când terenul este mai greu, se poate…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img