mai19 , 2024

Drulă: M-am uitat la câteva din emisiunile…

Related

Share


Preşedintele USR Cătălin Drulă susţine că s-a uitat la emisiunile de gătit prezentate de Liviu Dragnea, însă i-a trecut pofta de mâncare când fostul lider PSD a început să vorbească despre politică.


Liderul USR Cătălin Drulă a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, pe cine ar alege, ca bucătar, între Liviu Dragnea şi Jamila. 

”Jamila, absolut. Deşi, să ştiţi, m-am uitat la câteva din emisiunile domnului Dragnea. Mi-au plăcut vreo două reţete de acolo, dar s-a stricat emisiunea când a început să vorbească despre politică, când a început să bombăne cu prazul şi cu străinii, cu toate nebuniile lui, mi s-a dus pofta de mâncare”, a spus Cătălin Drulă la Prima TV. 

Sorin Grindeanu, fost prim-ministru în perioada în care Liviu Dragnea conducea PSD, a comentat, în aprilie 2023, lansarea canalului de YouTube în care Liviu Dragnea prezenta reţete. Grindeanu era de părere că Dragnea nu mai are viitor în poltiică, dar ar putea avea succes ca bucătar.

„Nu aveam cum să nu văd miştoul de pe internet. Chiar dacă nu am văzut emisiunea respectivă, am văzut după aceea şi am primit foarte multe… Să ştiţi că eu ştiam că are această latură, această componentă”, a spus Sorin Grindeanu despre Liviu Dragnea în emisiunea Insider Politic. 

Întrebat dacă Liviu…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.news.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img