mai20 , 2024

Venus intră în libertinul Vărsător. Cum va fi viața zodiilor afectată în perioada 16 februarie – 11 martie 2024

Related

Sharestiri romania

Pe 16 februarie 2024, Venus intră în Vărsător. Planeta iubirii adesea se simte ciudat în semnul neconvențional al Vărsătorului. Dar aceasta servește ca o amintire că dragostea este despre a îmbrățișa umanitatea noastră.

Venus în Vărsător 16 februarie – 11 martie 2024

Odată cu acest tranzit astral, noi vom fi înconjurați de o nouă schimbare energetică pe domeniile de care răspunde această minunată planetă. Venus în Vărsător înseamnă că iubirea și prietenia vor merge mână în mână până pe 11 martie 2024, când Venus părăsește această zodie sociabilă dar atât de enigmatică, pentru a intra în Pești.

Până atunci, trebuie să știm că Vărsătorii sunt foarte conștienți de sine și recunosc în mod deschis că ideile și opiniile lor sunt destul de atipice. Vărsătorul este împrăștiat și imprevizibil, dar independent și stăpân pe sine. Vărsătorul este un adevărat vizionar. El vede o lume fără bani, legi, închisori, granițe sau restricții de orice fel. O lume în care cooperarea face parte din viață.

Ca element de Aer, energia Vărsătorului ne poate face să gândim prea mult sau să ne bazăm mai mult pe logică. Dar e nevoie și de muzică și dans pentru a-ți face inima să cânte. E nevoie și de instincte. Nu te sfii să fii tu însuți.

Horoscopul norocului în anul chinezesc al Dragonului de lemn. Punctul forte care aduce mari realizări, pentru fiecare zodie în parte

Venus în Vărsător în 2024 apreciază prietenia, originalitatea și independența 

Dacă vrei să cucerești pe cineva, ține cont de energia acestei perioade care cuprinde și sărbătorile. Devino mai întâi prieten cu persoana pe care vrei să o ai drept iubit/iubită, apoi trezește-i interesul prin conversații neobișnuite, inteligente, orientate spre viitor și nu patimase. Fii un spirit liber ca Vărsătorul și arată-ți cele mai atipice caracteristici.

Vărsătorul este inventiv, original și iubește libertatea, separându-se de mulțime prin felul său unic, special și individual de a fi. Aceste atribute vor fi în mare vogă în următoarele săptămâni. Vărsătorul se simte cel mai bine în lunile reci de iarnă, deci cu Venus în Vărsător avem acum ocazia de a străluci ca și cum suntem acoperiți de sclipirea zăpezii sub care se ascund tot felul de surprize!

Secretele de frumusețe pentru fiecare zodie în parte. Ce punct forte al seducției să îl pui în evidență

Deși este foarte sociabil, Vărsătorul este detașat emoțional și relaționează cu lumea prin intelect 

Nu te aștepta, așadar, să împărtășești prea multă emoționalitate în amor sub acest tranzit sau să te conectezi cu persoana iubită prin prea multe emoții siropoase. Nu vei avea nicio șansă de izbândă, deci menține totul cât mai curat și detașat!

Cât timp Venus este în Vărsător, ne alegem cu unele energii noi destul de interesante pentru că vom fi mult mai deschiși la minte și mai orientați natural spre oamenii din jurul nostru sau chiar și mai îndepărtați decât noi. Vărsătorul înseamnă conectarea cu umanitatea ca întreg și depășirea propriilor preocupări și interese mici, personale. Astfel, vom fi dornici să ne îmbunătățim relațiile per ansamblu și prieteniile existente.

Horoscop chinezesc 2024: 3 zodii care au cele mai mari șanse să devină părinți în anul Dragonului de Lemn

Energia lui Venus în Vărsător în 2024 este descrisă și astfel:

Linia dintre iubire și prietenie este foarte subțire sub acest tranzit. Ne putem îndrăgosti de oameni pe care deja îi cunoaștem și cu care suntem buni prieteni. Putem găsi iubiți noi în rândul prietenilor prietenilor noștri. Vărsătorul însă nu este atașat de emoții, bazându-se mai mult pe minte decât pe inimă în relații, deci nu vom fi foarte interesați de mari pasiuni și dulci nimicuri acum, ci să fim alături de cei care seamănă cu noi la modul de gândire.

Abordarea lui Venus în Vărsător nu este emoțională, siropoasă, plină de declarații ci deloc posesivă, apreciind spațiul liber din parteneriate, fiecare să poată să respire în voie și în afara cuplului.

Cine este într-o relație stabilă să rețină că acest tranzit îi încurajează să se reconecteze cu sinceritate, prietenie și interese comune ce i-au atras de la bun început unul la celălalt. A lucra împreună în cuplu la o cauză comună este o idee foarte bună care ajută ca inimile să se conecteze autentic.

Horoscopul săptămânii 19 – 25 februarie. Soarele intră în Pești și dezgheață inimile nativilor. Patru zodii vor avea o nouă șansă la fericire

Partea bună este că ne vom simți mult mai liberi ca indivizi în cadrul unei relații de cuplu 

Însă acest aspect pentru unii nu este ceva bun, deci gestionează-ți propria realitate știind exact la ce să te aștepți de la această nouă energie, scrie SfatulParintilor. Fie că ne place fie că nu, Venus în Vărsător arată clar că fiecare în parte să-și manifeste propria putere ca individ în afara relației prin activitățile care îl definesc, ca astfel să revină în relație mai puternic, făcând ca relația să funcționeze mai bine.

Cu Venus în Vărsător suntem atrași și spre forme moderne și originale de artă și stil personal. Este o perioadă excelentă de a experimenta moduri noi de decorare și vestimentație dar și de a ne bucura de gadgeturi high tech, de noi produse electronice care să ne facă viața mai ușoară și plăcută.

Horoscopul dragostei, săptămâna 19 – 25 februarie. Soarele își începe drumul în Pești adăugând un plus de empatie. Trei zodii vor trăi în visare

Venus în Vărsător 2024 – Date importante

16 februarie: Venus intră în Vărsător în aceeași zi cu Luna în Taur, plus o cuadratură între Mercur în Vărsător și Uranus în Taur. Ia măsuri de precauție împotriva durerilor de cap și coșmarurilor. Odihnește-te mult. Evită timpul excesiv petrecut în fața ecranelor.

17 februarie: Venus în conjuncție cu Pluto în Vărsător. Pluto este atât de intimidant. Vin emoții intense. Liniștește-ți corpul și mintea? Dacă poți naviga lin prin asta, ești incredibil.

18 februarie: Începe sezonul Peștilor

22 februarie: Venus în conjuncție cu Marte în Vărsător. Conjuncțiile Venus-Marte aduc armonie divină și echilibru între energiile feminine și masculine. Liniște interioară, ușurință, creativitate, confort, relaxare. Zi de aur.

24 februarie: Venus în cuadratură cu Jupiter în Taur + Lună Plină în Fecioară. Acest aspect va face clar care relații funcționează sau care nu. O atenție deosebită nu doar asupra comunicării, ci și a așteptărilor în relații.

3 martie: Venus în cuadratură cu Uranus în Taur + Luna în Săgetător. Depresie și ciudățenii. Nu este propice pentru comunicare sau socializare. Evită timpul excesiv petrecut în fața ecranelor.

Horoscopul zilei, vineri, 16 februarie 2024. Astrele îngreunează controlul sentimentelor. Patru zodii vor învăța să își asculte inimaCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]
Termeni si conditii: https://www.acunews.ro/termeni-si-conditii-pentru-acu-news/

spot_imgspot_img