mai20 , 2024

Un copil în vârstă de 5 luni, rămas blocat într-un autoturism, a fost salvat de pompieri

Related

Share



stiri romania

Un copil în vârstă de 5 luni a rămas blocat vineri într-un autoturism în municipiul Hunedoara, bunica micuţului solicitând ajutor la 112.

„În urmă cu puţin timp, prin intermediul unui apel la numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţat faptul că în municipiul Hunedoara, pe bulevardul Dacia, un copil în vârstă de 5 luni a rămas blocat într-un autoturism. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii militari care au acţionat pentru deblocarea autoturismului”, a informat ISU Hunedoara, potrivit Agerpres.

Copilul a fost scos în siguranţă, nefiind rănit.

Apelul la 112 a fost iniţiat de către bunica copilului.

„Mama copilului era într-un cabinet medical. Copilul a rămas cu bunica. Aceasta a ieşit din maşină, a închis uşa şi s-a blocat autoturismul”, a precizat sursa citată.

Editor : Liviu Cojan



Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]
Termeni si conditii: https://www.acunews.ro/termeni-si-conditii-pentru-acu-news/

spot_imgspot_img