mai20 , 2024

o lovitură dată de Marcel Ciolacu lui George Simion

Related

Share


Scriitorul și publicistul Ion Cristoiu a cataloghează „istorică”, din punct de vedere electoral, vizita premierului Marcel Ciolacu la Roma.

Cristoiu compară vizita premierului cu cea a lui George Simion, tot la Roma, menționând că evenimentul i-a adâncit imaginea de candidat la președinție a lui Ciolacu.

Domnul Marcel Ciolacu a făcut o vizită, i-aș spune istorică din punct de vedere electoral, unde a profitat de o ședință de guvern.  Dacă vă amintiți, George Simion a făcut mare caz de relația lui aproape personală cu Meloni, a fost la o întâlnire acolo, la un festival al lui Meloni i-a dat un cadou.

Cristoiu spune că avem de-a face cu o vizită în oglindă cu cea a lui George Simion, care „s-a lăudat și intenționează să intre cu AUR în gruparea suveranistă”.

Simion a fost la mijlocul lunii decembrie la Roma, unde a vorbit în cadrul unui eveniment politic de anvergură, Atreju, organizat anual, al cărui invitat special a fost antreprenorul și CEO-ul Tesla, Elon Musk. Atunci, Simion și-a făcut selfie cu Meloni.

Prin  acea vizită, Simion „a câștigat mult la electoratul român din Italia”, spune Cristoiu. De data aceasta, a punctat Marcel Ciolacu.

Acum a câștigat și Marcel Ciolacu, care chiar a fost la Papa, chiar s-a văzut cu Meloni. Deci, undeva este o lovitură dată AUR de către Marcel Ciolacu. Putem considera…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.gandul.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img