mai19 , 2024

Noile troleibuze STB vor ieși pe traseu sâmbătă, după o întârziere de 2 săptămâni. Liniile pe care vor circula

Related

Sharestiri romania

Bucureştenii vor putea călători cu noile troleibuze Solaris Trollino 12M cu autonomie, începând de sâmbătă, 17 februarie, pe linia 93, care face legătura între Drumul Taberei (de la capătul de linie „Valea Argeşului”) şi Gara de Nord, informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI), transmite Agerpres.

Totodată, începând de luni, 19 februarie, noile troleibuze cu autonomie Solaris vor circula pe linia 61, care va prelua traseul liniei 336 între Complex Comercial Apusului şi Piaţa Rosetti. Linia de autobuz 336 va fi suspendată.

Potrivit sursei citate, linia 61 va fi asigurată cu nouă troleibuze şi 11 autobuze preluate din linia 336. „Autonomia de 20 km de care beneficiază aceste troleibuze le va permite să circule pe baterii pe tronsonul cuprins între staţia „Apusului” şi capătul de linie „Complex Comercial Apusului”, unde nu există reţea electrică. Ulterior, parcul liniei 61 va fi echipat complet cu troleibuze noi”, se precizează în comunicat.

Linia 61 va funcţiona pe traseul: „Complex Comercial Apusului”, Str. Apusului, Bd. Iuliu Maniu, Şos. Cotroceni, Bd. Profesor Doctor Gheorghe…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img