mai20 , 2024

Negrescu: Avem o economie bolnavă și avem nevoie de tratamente sănătoase

Related

Share


Până nu vom înțelege că avem o economie bolnavă și avem nevoie de niște tratamente sănătoase, s-ar putea să ne trezim la terapie intensivă, a declarat analistul economic Adrian Negrescu.

Oscilații bursiere deasupra hărții Pământului, pe fondul unor nori negri

România va fi afectată dacă Germania intră din nou în recesiune

Analistul a vorbit despre efectele pe care le va resimți România în eventualitatea în care economia germană intră în recesiune.

Germania probabil va urma pe listă și, dacă Germania va intra în recesiune, uitați-vă la relațiile comerciale cu România. Este principalul nostru partener comercial – 21% din exporturile României se duc în Germania”, a declarat Adrian Negrescu la B1 TV.

Dacă nemții nu mai importă din România mai ales subansamble din zona auto, produse din zona chimică și alte lucruri care sunt extrem de importante pentru industria românească, eh, s-ar putea să avem o problemă majoră, o problemă majoră care se va traduce, din păcate, în închideri de companii și în falimente pe lanțurile economice, pentru că toți acești jucători care în România produc, de exemplu, pentru Germania, au niște firme satelit, niște firme care le aprovizionează cu diverse…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “adevarul.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img