mai20 , 2024

Mihai Tudose: „Coaliția nu se va rupe. Va merge până la ultimele alegeri din acest an”

Related

Share


Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a declarat vineri, la emisiunea LIVE de la Digi24, prezentată de Alexandru Rotaru și Robert Kiss, că nu se va rupe Coaliția și că va merge până la ultimele alegeri din acest an. De asemenea, a explicat că încă nu s-a ajuns la o decizie în ceea ce privește organizarea alegerilor din acest an.

„Această Coaliție va merge până în alegerile de la sfârșitul de an, parlamentare. Nu se poate sparge, fiindcă am intrat în anumite condiții în această coaliție”, a explicat Mihai Tudose.

Întrebat și despre ședința de guvern, unde s-a discutat modul în care vor fi organizate alegerile, Mihai Tudose a spus că nu s-a ajuns la o decizie.

„Să nu credeți că ședințele au un singur punct pe ordinea de zi. Sunt o mulțime de subiecte de vorbit. Discuțiile au fost despre optimizarea anului electoral 224 fără să stabilim data. Toate opțiunile sunt pe masă. Nu toți românii sunt înmărmuriți să aștepte aceste lucruri. Toate aceste dezbateri vor trebui să aibă un final cât de rapid, fiindcă, legal, nu mai ai timp să le faci la un moment dat. Teoretic, în prima decadă a lunii martie ar trebui să fie gata. Nu poți să te apuci pe 11 martie dimineața. PSD își dorește cea mai bună cale, pe care încă nu am găsit-o la nivel de coaliție”, a mai explicat europarlamentarul PSD.

De asemenea, a mai…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img