mai19 , 2024

”E parfum, spectacol! Ia să vedem și cum joacă alții fără doi titulari”. Bergodi, enervat!

Related

Sharestiri romania

  • Premier League: Manchester CityChelsea, sâmbătă, 19:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCU CraiovaCFR Cluj, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Cristiano Bergodi a spus unde s-a făcut diferența cu Hermannstadt

Antrenorul giuleștenilor a avut, totuși, un moment în care s-a enervat. Italianul s-a simțit puțin lezat atunci când reporterul i-a spus că Rapid are în noul an mult mai multe rezerve de valoare față de anul trecut.

”Concluzii pozitive. Suntem bucuroși, a fost foarte greu. O echipă care era cu un fundaș în plus, ne-a fost greu să-i desfacem. Echipa s-a comportat foarte bine tactic, am îmbunătățit acest aspect.

La pauză le-am spus să aibă încredere și să joace mai puțin individial. Au înțeles bine, au avut încredere. Au intrat foarte bine, am făcut acțiuni frumoase pentru aceste două goluri. Nu am riscat nimic pentr această victorie”, a spus Bergodi.

Rapid a terminat al doilea meci consecutiv fără gol marcat, iar Bergodi spune că jucătorii au înțeles ce au de făcut.

”Contează mult că nu am primit gol în cele mai recente două partide. Se spune cîăatacaul e pentru suporteri, dar cu apărarea câștigi campionatul. Au fost mai disciplinați în zona centrală, toți fac zona de apărare și s-a văzut asta.

Asta e normal, fiecare meci câștigat pune presiune pe celelalte echipe, nu doar pe FCSB. Important este pentru noi să câștigăm meciul vitor la Iași, dar e clar că suntem pe un drum bun. E meritul băieților”, a…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digisport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img