mai20 , 2024

De ce Superman poartă chiloții pe deasupra costumului? Întrebarea îi frământă de zeci de ani pe admmitatori

Related

Sharestiri romania

Explicația istorică este destul de banală, motiv pentru care nu servește foarte bine nevoia de mister a admiratorilor lui Superman. Pe scurt, eroul nostru are un astfel de costum ca omagiu adus atleților de circ din anii `30 ai secolului trecut, care purtau ținute similare pentru a-și etala forța, scrie comicsbasics.com.

O altă explicație, care ține însă de logica internă a poveștii, este că celebrii chiloți roșii sunt făcuți dintr-o țesătură kryptoniană indestructibilă, spre deosebire de restul costumului său, și îi protejează astfel părțile vitale.

De-a lungul deceniilor, reprezentările desenate ale lui Superman au suferit modificări, inclusiv asupra costumului original, dar păstrând liniile generale. Într-o perioadă era acreditată ideea că tesătura și designul îi aparțin chiar lui Superman. În alte variante, mama sa adoptivă, Martha Kent, i l-a fabricat, după ce a descoperit că pânza kryptoniană sosită pe Pământ odată cu el era indestructibilă.

În ani \”80 costumul lui Superman este confecționat din țesătură terestră, dar câmpul de forță emanat de trupul eroului o făcea la fel de indestructibilă ca și pielea sa.

În 2011, costumul lui Superman era o armură de luptă kryptoniană care nu avea trunchiuri roșii. Totuși, în numărul 1000 al revistei „Action Comics”, publicat în 2018, Superman a revenit la costumul său original, cu colanți și chiloți roșii, ca o încercare de a-l readuce pe Superman la rădăcini.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]
Termeni si conditii: https://www.acunews.ro/termeni-si-conditii-pentru-acu-news/

spot_imgspot_img