mai20 , 2024

Cum se epilează concurentele de la Survivor România, de fapt. Metoda prin care scapă de părul nedorit

Related

Share


Femeile care participă la Survivor par să ducă o luptă mai grea decât se vede la televizor. Îngrijirea personală este unul dintre cei mai mari dușmani ai show-ului din Dominicană. Cu toate acestea, întrebarea a stat pe buzele tuturor telespectatorilor curioși. Cum se epilează concurentele de la Survivor?

Competiția „Survivor România All Stars 2024”, devine pe săptămână ce trece din ce în ce mai dificilă. Oboseala a început să-și spună cuvântul, iar la capitolul igienă personală, concurenții încep să resimtă disconfort. Cu toate acestea, fetele au găsit o metodă inedită de a se epila și a arăta impecabil pe micile ecrane.

Emisiunea impune un regulament extrem de riguros. Prin urmare, participanților le este interzis să aibă în bagaj orice fel de produs de îngrijire personală. Această regulă esențială adaugă un nivel suplimentar de dificultate șederii lor în Republica Dominicană, mai ales că sunt nevoiți să se adapteze zilnic la condiții dificile.

Citește și: CULIȚĂ STERP, CUVINTE GRELE PENTRU CĂTĂLIN MOROȘANU DUPĂ SCANDALUL CU IANCU! L-A AVERTIZAT CĂ-L DĂ ÎN VILEAG: „AI MÂNCAT DIN MÂNA MEA”

Cum se epilează concurentele de la Survivor

Cu toate acestea, concurentele au fost nevoite să-și folosească imaginația pentru a găsi soluții creative menite să le păstreze aspectul îngrijit și atrăgător. Adaptându-se la lipsa produselor cosmetice esențiale, ele au dezvăluit secretele lor și cum au reușit să depășească obstacolele zilnice cu care s-au confruntat.

Deși regulamentul interzice aducerea produselor de igienă personală și a altor astfel de obiecte, producătorii Survivor au cedat insistențelor fetelor. Le-au oferit un singur ajutor: dispozitive de ras.

Grațiela Duban, o fostă concurentă din cadrul show-ului, a dezvăluit metodele prin care femeile reușesc să elimine părul nedorit în circumstanțele…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img