mai20 , 2024

Ciolacu a anunţat reducerea posturilor la ministerele Cercetării şi Familiei: La jumătatea anului o să aibă o structură mai suplă

Related

Sharestiri romania

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat în cadrul ședinței de Guvern că procesul de reorganizare administrativă continuă cu încă două ministere, Ministerul Cercetării şi Ministerul Familiei, prin reducerea posturilor, astfel încât structura să fie mai suplă, iar procedurile să contribuie la reducerea birocrației.

“Continuăm procesul de reorganizare a administraţiei centrale şi de reducere a posturilor cu încă două ministere. Este vorba despre Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării şi Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse. Ne vom ţine de calendarul prevăzut astfel încât la jumătatea anului toate ministerele să aibă o structură mai suplă şi eficientă, cu proceduri care să reducă birocraţia”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Tot în ședința de Guvern de vineri, premierul a anunțat că Palatul Victoria va intra în reabilitare anul viitor, urmând ca activitatea guvernului să se desfăşoare într-un corp de clădire din Palatul Parlamentului.

Editor : Andreea SmereaCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img