mai20 , 2024

Bancul sfârşitului de săptămână | “Băi, animalule, azi ţi-am făcut curat în maşină”

Related

Share


Pentru o porție de râs copioasă, noi vă punem la dispoziție un banc amuzant în această dimineață. Ce se întâmplă după ce o tânără face curățenie în mașina iubitului și are parte de o surpriză total neplăcută? Replica dată de bărbat te va face să râzi cu lacrimi! 

Iată gluma de astăzi:

„- Băi, animalule, azi ți-am făcut curățenie în mașină și am găsit o pereche de bikini sub scaunul din dreapta. Ai cui sunt, animalule?

– Iubire, i-am cumpărat pentru tine, am vrut să-ți fac o surpriză, dar cum tu cotrobăi peste tot, mi-ai stricat surpriza. 

– Ce surpriză, nebunule, că nu par noi și nu au nici etichetă.

– I-am luat de la second hand”.

CITEȘTE ȘI: BANC | „CE BEA DOAMNA DE LA MASA ALĂTURATĂ?”

Bancul zilei
Bancul zilei / Foto: Facebook

CITEȘTE ȘI: BANCUL ZILEI | VREI O SOȚIE FOTOMODEL ȘI UN FERRARI NOU-NOUȚ?

Alte bancuri amuzante

Dacă ești pregătit să râzi în hohote în această zi de vineri, CANCAN.RO îți pune la dispoziție cele mai tari glume. Hai să dăm drumul distracției!

Cum o găsește Bulă pe Bubulina, când vine de la muncă

Vine Bulă acasă cu 2 ore mai devreme de la muncă. În fața blocului, mașina prietenului lui cel mai bun. Începe să înjure de nervi în lift, intră furios în casă, trântește ușile până la dormitor. Nevasta, în pat, citește Cosmo.
– Unde este? E în șifonier?
Și trântește șifonierul.
– Sub pat? În living?
Nervos, Bulă trântește mesele și aruncă televizorul pe fereastră.
– În baie?
Și sparge oglinda.
– In bucătărie?
Și aruncă frigiderul pe fereastră. Stresat la maximum și înnebunit de tăcerea femeii, se aruncă pe fereastră. Ajuns la Poarta Raiului, se întâlnește cu prietenul lui. Ușurat, Bulă se mai calmează și îi spune toată povestea.
– … Și apoi nu am mai putut suporta, m-am aruncat pe geam. Dar tu ce cauți aici. Ștrulă?
– Eu eram în frigider!

Ce a…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img