mai20 , 2024

Anunțul Făcut De Adriana Bahmuțeanu După Un An De Căsătorie Cu George Restivan. „Îmi Doream O Relație De Cuplu Frumoasă”

Related

Share


În sfârșit am relația de cuplu pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. George este un tip cald și calm, ne înțelegem bine, ne completăm, băieții îl plac, ne sfătuim în toate privințele, nu fac o mișcare fără să vorbesc cu el mai întâi și e valabilă și reciprocă.”, a povestit Adriana Bahmuțeanu pentru viva.ro

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că de-a lungul timpului au mai intervenit și discuții între ei, așa cum este normal în orice cuplu. Bruneta a povestit că s-au și certat de câteva ori, însă ambii au lăsat de la ei și astfel au reușit să readucă armonia în casă. Aceasta a ținut să puncteze că niciodată nu a fost vorba de jigniri sau de violențe între ei, ci doar certuri pe un ton mai ridicat.

adriana-bahmuteanu-resetata-de-actualul-sot-dupa-divortul-de-prigoana-m-am-pregatit-pentru-asta-am-facut-terapie76467400Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Ne-am și certat de câteva ori, dar cine nu se ceartă în relație minte, fiindcă nu există relație fără certuri.

Însă ne-am certat constructiv și apoi ne-am împăcat și ne-a părut rău că ne-am aprins așa de tare. Dar nu au fost certuri cu jigniri și violențe, ci doar cu un ton mai ridicat. Amândoi am cedat, nu cred că a existat vreun moment în care unul dintre noi să o țină sus și tare că are dreptate”, a mai spus Adriana, potrivit sursei menționate anterior.

Soția lui Navalnîi, acuzații directe după moartea opozantului rus: „Putin nu va rămâne nepedepsit. Iar această zi va veni foarte curând”

Recomandări

Soția lui Navalnîi, acuzații directe după moartea opozantului rus: „Putin nu va rămâne nepedepsit. Iar această zi va veni foarte curând”

„O relatie monogamă, fără înșelat”

Pentru ca relatia lor să meargă bine, Adriana și sotul ei au stabilit câteva reguli clare, iar lucrurile merg din ce în ce mai bine.

Am decis amândoi să nu lăsăm pe nimeni să intre în relația noastră și să ne trăim viața cu bune și cu rele.

Până acum, au fost mai mult bune, asta pentru că și George își dorea enorm o relație de cuplu și o familie frumoasă.

Am stabilit de la început ce vrem amândoi de la relație și cum ne dorim să fie, ne­-am făcut planul, am…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img