mai19 , 2024

”A câștigat mai mult decât Michael Jordan. Se poate ajunge ușor la 100 de milioane de euro”

Related

Sharestiri romania

  • SuperLiga: Petrolul – Poli Iași, vineri, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid – Hermannstadt, vineri, 20:00, DGS 1

Miliardarul român crede că jucătorul de tenis italian trebuie să urmeze modelul lui Boris Becker, care ”câștiga mai mult decât Michael Jordan” în perioada în care activa.

Ion Țiriac, laude pentru Jannik Sinner

Din punctul meu de vedere, Sinner ar trebui ‘vândut’ către câteva companii. Cel mult cinci cinci. Azi, 70% dintre venituri provin din afara tenisului. De asta e foarte important managementul.

Când Sinner lucra cu Ricard Piatti, au venit la mine pentru a-mi cere un sfat. I-am observat imediat calitățile umane. A fost umil, a ascultat cu atenție și a fost dispus să schimbe anumite lucruri. Iată că acum, un italian schimbă fața tenisului mondial.

Nu trebuie să fie ademenit de câștiguri ușoare. Performanța e foarte bine plătită, dar trebuie să-și gestioneze foarte bine programul. Ar putea deveni ca Boris Becker, care în vremea lui câștiga mai mult decât Michael Jordan. Acum, Sinner valorează 50 de milioane, dar se poate ajunge ușor la 100 milioane de euro”, a spus Ion Țiriac, citat de Ubitennis.

După cinci ani de așteptare, Ion Țiriac a primit ”bijuteria”: ”Nu întrebați cât costă, pentru că este obscen”

Ion Țiriac și-a cheltuit o parte din avere pe marea sa pasiune, mașinile, iar un nou model a intrat de curând în colecția sa.

Este vorba despre un spectaculos model Mercedes AMG Project One,…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digisport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img