mai20 , 2024

Obuz din al Doilea Război Mondial, descoperit în apropiere de locuințe

Related

Share


Angajații Primăriei din Sectorul 5 au avut parte de o adevărată surpriză în momentul în care efectuau lucrări de reamenajare a spațiilor verzi din zona Dumbrava Nouă. În timp ce efectuau săpături, aceștia au descoperit un obuz din al Doilea Război Mondial. Informația a fost confirmată de către Primăria Sectorului 5.

Imagine

În urma descoperirii făcute, angajații instituției au anunțat autoritățile locale și competente. La fața locului s-au deplasat polițiștii locali care au asigurat perimetrul.

Un subiect dintr-un manual de Limba Română a pus pe jar părinții: „Cum crezi că a reușit străinul să o înveselească pe Împărăteasă?”

Ce spun reprezentanții primăriei?

În urma lucrărilor demarate de Primăria Sectorului 5 de reamenajare a spațiilor verzi din zona Dumbrava Nouă, angajații instituției au descoperit un proiectil din al Doilea Război Mondial, ce se afla în grădina unui bloc.

Imagine

În urma descoperirii făcute, au fost anunțate autoritățile locale, dar şi cele cu competențe în domeniu.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a dispus ca zona să fie balizată, iar la fața locului să se deplaseze echipaje de la Ordine Publică şi Circulație din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 5. Au fost solicitate şi echipaje ale Poliției Naționale. De asemenea, incidentul a fost anunțat şi prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Pană la sosirea echipajelor cu competențe în astfel de situații, echipajele Poliției Locale Sector 5 asigură perimetrul, pentru evitarea unor potențiale incidente.

Pensiile care cresc cel mai mult după recalculare. Ce se ia, concret, în calcul, pentru o pensie mai mareCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]
Termeni si conditii: https://www.acunews.ro/termeni-si-conditii-pentru-acu-news/

spot_imgspot_img