mai20 , 2024

Jose Mourinho, antrenor la meciul de adio al Generației de Aur! Gică Popescu: „E prietenul nostru”

Related

Share


Articol de Adrian Jitea – Publicat joi, 15 februarie 2024 22:59 / Actualizat joi, 15 februarie 2024 23:08

Gică Popescu (56 de ani) a dezvăluit că Jose Mourinho (61 de ani) ar putea să fie prezent la meciul de adio al „Generației de Aur”, în calitate de antrenor al selecționatei starurilor internaționale. 

Pe 25 mai 2024, ora 20:30, Arena Națională va găzdui meciul de adio al Generației de Aur, în care Hagi, Popescu & compania vor înfrunta o selecționată formată din staruri internaționale.

Arbitrul Istvan Kovacs, eclipsat de spectaculoasa lui iubită la Gala Sportului Românesc

GALA SPORTULUI

Arbitrul Istvan Kovacs, eclipsat de spectaculoasa lui iubită la Gala Sportului Românesc

„Baciul” a promis surprize mari în componența lotului advers. Prima ar urma să fie pe banca tehnică, acolo unde ar putea să stea portughezul Jose Mourinho. 

Gică Popescu îl așteaptă pe Jose Mourinho la meciul de retragere al Generației de Aur

„De ce Mourinho? Pentru că este Jose și este unic! Eu l-am avut antrenor la Barcelona, am avut o perioadă bună acolo, era secundul lui Bobby Robson. 

Jose e un prieten de-ai noștri, prieten al românilor. Iubește Bucureștiul, vine des în România. Prin intermediul lui Giovanni Becali am reușit să îl contactăm. Trebuia să îl contactăm și în seara asta. 

Nu o luați ca definitivă, este ceea ce…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.gsp.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img