mai20 , 2024

Curtea Supremă a decis: Jose Mourinho, vinovat!

Related

Sharestiri romania

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

“The Special One”, care a strâns o avere din antrenorat, a pierdut recent procesul cu fiscul spaniol și trebuie să plătească atât o amendă semnificativă, cât și să înapoieze o sumă la fel de importantă. 

Jose Mourinho, dator cu 1.452.000€

Potrivit presei spaniole, Mourinho a pierdut și la apel în litigiul contra fiscului. În urma deciziei luate de Curtea Supremă, portughezul trebuie să plătească o amendă de 571.000 de euro. 

În plus, titratul tehnician trebuie să restituie și suma de 881.000 de euro, care reprezintă taxele neplătite de-a lungul șederii sale în Spania. 

Concret, Mourinho nu și-a plătit toate taxele în perioada 2011-2012, atunci când era antrenorul lui Real Madrid.

Astfel, devine încă un nume mare din lumea sportului care se adaugă la această listă, pe lângă nume precum Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi, care au “driblat” și ei legea din Spania. 

Jose Mourinho are de unde să plătească

La scurt timp după demitere, presa britanică analiza situația lui Mourinho și ajungea la concluzia că lusitanul este antrenorul care a făcut cei mai mulți bani de pe urma demiterilor. 

Mourinho a primit aproximativ 3,5 milioane de euro din partea celor de la Stadio Olimpico pentru faptul că a fost dat afară prematur, conform unei clauze din contract. 

În total, Mourinho a ajuns la 94,5 de milioane de euro doar din demiteri, după cum…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digisport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img