mai20 , 2024

Pensionarii NU mai fac față valului de scumpiri! Oamenii recurg tot mai des la Casele de Ajutor Reciproc

Related

Sharestiri romania

În lunile de iarnă, bătrânii țării au fost copleșiți de cheltuieli. Facturile tot mai mari, alimentele care se scumpesc de pe o zi pe alta, și nevoie de medicamente i-a determinat pe mulți dintre ei să se împrumute la casele de ajutor reciproc.

Casa de ajutor reciproc a pensionarilor vine in ajutorul membrilor sai prin cresterea plafonului fix de imprumuturi pana la suma de 25.000 de lei in maxim 36 de rate cu pana la 3 giranti”, a declarat reprezentantul instituției. 

Cozile la casele de ajutor reciproc parcă nu se mai sfârșesc, iar oamenii fac împrumuturi de câteva mii de lei.

“Am modificat grila de acordare a imprumutului in raport cu capitalul și acordăm până la 9.000 de lei cu un singur girant, iar imprumuturile pana la 4.500 se acorda pe loc”, a mai spus acesta. 

La Mureș de pildă, dintr-un total de 7.000 de pensionari, 5.000 au cerut împrumut pentru perioada de iarnă. Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]
Termeni si conditii: https://www.acunews.ro/termeni-si-conditii-pentru-acu-news/

spot_imgspot_img