mai20 , 2024

„Copilul Rapidului” are o ofertă de nerefuzat din China

Related

Share


Rapid se află în pericol de a-și pierde unul dintre jucătorii emblematici, Alex Ioniță (29 de ani), care a crescut în spiritul echipei Giuleștiului. Confruntat cu utilizarea limitată în acest sezon, mijlocașul ia în considerare o despărțire în vara aceasta.

Alex Ioniță se apropie de finalul celor șase luni rămase din contractul său cu echipa clasată pe locul 3 în Superligă și este atras de o ofertă din China. Qingdao West Coast, echipă proaspăt promovată în prima ligă, a manifestat interes pentru jucătorul crescut la Rapid, care va deveni liber de contract începând cu 1 iulie 2024, conform celor de la GSP.

Singurul rapidist care rivalizează cu Cristian Săpunaru în iubirea pentru clubul din Giulești

Conducerea celor de la Rapid are planuri cu Alex Ioniță, însă pe mijlocaș nu-l mulțumește statutul pe care îl are în echipa lui Cristiano Bergodi. Fotbalistul evaluat la 800.000 de euro conform Transfermarkt.com a participat în 18 meciuri din Superligă în acest sezon, reușind să marcheze de cinci ori și să ofere două pase decisive.

Cu toate acestea, în ultimele trei partide din campionat, se pare că Cristiano Bergodi nu mai are încredere în Alex Ioniță, care a rămas rezervă neutilizată. Antrenorul italian dispune de foarte mulți jucatori în compartimentul ofensiv,…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img