iulie23 , 2024

Tzancă Uraganu are de doi ani probleme cu interlopii. Și-a ascuns copiii de teamă că familia lui ar putea păți ceva. Manelistul vrea să se facă dreptate

Related

Sharestiri romania

  • Tzancă Uraganu are de doi ani probleme cu interlopii
  • Și-a ascuns copiii de teamă că familia lui ar putea păți ceva
  • Manelistul vrea să se facă dreptate

Tzancă Uraganu spune că nu mai are liniște de când niște persoane periculoase din lumea interlopă l-au amenințat. Indivizii respectivi nu s-ar fi rezumat doar la a-l șantaja pe manelist, ci în vizorul lor a ajuns și familia lui. De teamă, cântărețul a decis să își ascundă copiii până când se va face dreptate.

Primele probleme ale lui Tzancă Uraganu cu interlopii au început în urmă cu doi ani

Tzancă Uraganu povestește că, în urmă cu doi ani, a rămas fără un ceas, care i-a fost luat de cineva din interlopii care îl amenință în prezent. În timp, problemele s-au agravat, manelistul ajungând să se teamă pentru viața lui.

Cântărețul mai spune că indivizii respectivi i-au tot cerut bani și că a fost șantajat atunci când a refuzat să le dea acele sume. Tzancă Uraganu este convins că interlopii, despre care spune că fac parte dintr-un clan periculos și extrem de cunoscut în România, nu vor renunța prea ușor și că nu se vor lăsa până când nu vor obține bani.

Ba mai mult, manelistul susține că i s-a cerut taxă de protecție, artistul spunând că tot ceea ce i se întâmplă lui este doar o parte din faptele grave din trecutul interlopilor.

Manelistul vrea să se facă dreptate

Manelistul a rămas fără un apartament din cauza interlopilor care îl amenință, proprietate despre care Tzancă Uraganu spune că a fost luată cu forța de la el și de la managerul lui. Acest lucru se întâmpla tot în 2021, ca mai apoi să obțină, susține artistul, tot prin șantaj și o mașină de la el.

De când s-a aflat prin ce trece și că întreaga familie este în pericol, manelistul a făcut un apel la autorități, spunând că persoanele care vor răul lui și al celor dragi nu se tem de poliție și că i-au sfidat pe oamenii legii și în trecut.

Citește și: Tzancă Uraganu, mesaj pentru fanii săi, după ce a fost amenințat de interlopi. Anunțul făcut de manelist: „În ciuda celor întâmplate…” / VIDEO

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “spynews.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img