iulie23 , 2024

Plan de digitalizare a ANAF | Economie

Related

Share


Ministrul de finanţe urmează să prezinte în ședința de guvern de mâine un plan de digitalizare a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, digitalizare care ar urma să contribuie la reducerea evaziunii fiscale.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – Ministrul de finanţe urmează să prezinte în ședința de guvern de mâine un plan de digitalizare a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, digitalizare care ar urma să contribuie la reducerea evaziunii fiscale. În același timp, liderii coaliției de guvernare vor veni în Parlament cu o inițiativă legislativă care va elimina toate portițele pentru evazioniști, a anunțat astăzi premierul Marcel Ciolacu. A venit timpul ca toată lumea să plătească impozite, a spus prim-ministrul.

Marcel Ciolacu: ”Că o să vin împreună cu președintele Nicolae Ciucă cu o modificare legislativă, noi doi fiind inițiatorii, pe zona de evaziune fiscală. Toate aceste lucruri vor ajuta la colectare. A venit timpul ca toată lumea să plătească impozitele. Dacă nu înțeleg de vorbă bună, vom avea legislația, de data aceasta, foarte bine pusă la punct, astfel încât să o facă.”

Premierul a mai spus că la…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.romania-actualitati.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img