iulie15 , 2024

Gheorghe Tadici, discurs categoric după eliminarea României: „În locul lui Pera, nu o foloseam pe Neagu”

Related

Share


Echipa națională a României a părăsit Campionatul Mondial de handbal feminin în faza grupelor principale, iar fostul selecționer Gheorghe Tadici a tras concluziile după evoluția tricolorelor.

stiri romania

Gheorghe TadiciFoto: Tor Erik H. Mathiesen / AP / Profimedia

Gheorghe Tadici crede că alcătuirea lotului a dus la eliminarea României de la CM de handbal feminin

Tricolorele au reușit patru victorii și au pierdut de două ori în grupele CM de handbal feminin, dar au ratat prezența în sferturi și la turneul preolimpic, clasându-se la final pe locul 12.

Fostul selecționer Gheorghe Tadici a analizat parcursul României la CM din Danemarca, Norvegia și Suedia și consideră că accidentările au jucat cel mai important rol în parcursul tricolorelor.

„E clar că am avut și de data asta, la fel ca la Campionatul European de anul trecut, ghinion în ceea ce privește componența lotului. Au fost jucătoare de bază practic accidentate sau nu au fost apte 100% pentru echipa națională.

Chiar și dintre cele care au jucat și au participat la joc au fost unele care nu au fost 100%. În condițiile astea, pe fondul restrâns de jucătoare, românce care…

E greu să faci o echipă națională foarte competitivă. Cu toate astea, spun că au fost aproape, că meciul cu Germania ne-a fost oarecum la îndemână” – a declarat Gheorghe Tadici, pentru Sport.ro.

Despre Cristina Neagu, vedeta echipei care a intrat încă nerefăcută complet în partida cu Germania, Tadici susține că ar fi fost mai bine să nu se afle pe teren.

„Ea nu s-a antrenat o lună de zile. Am spus-o înainte și o spun și acum că dacă nu e aptă 100% nu ar trebui să fie folosită și, mă rog, s-a întâmplat.

A vrut și ea să ajute, a fost dornică să ajute. A ajutat cât a putut. Nu știu cât a putut și cât nu a putut.

Eu, așa cum am declarat și înainte de Campionatul Mondial, eu dacă eram în locul lui Pera nu o foloseam dacă nu era aptă 100%” – a susținut actualul antrenor de la HC Zalău.

Rezultatele României la CM de handbal feminin: 44-19 vs Chile, 37-28 vs…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “sport.hotnews.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. romaniaexpres.ro este un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img