iulie15 , 2024

Fotomodela cu cel mai voluminos bust din showbiz, implicată într-o rețea internațională de proxenetism!

Related

Share


Una dintre vedetele celebrei reviste pentru bărbați apare într-un dosar de proxenetism, trafic de persoane, spălare de bani și fals în înscrisuri. Este vorba despre Roxana Răducu, fotomodelul cu cei mai voluminoși sâni din showbizul autohton, care a prezentat și rubrica ”Vremea”, de la Libertatea. CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

Polițiștii, împreună cu procurorii DIICOT, au efectuat nouă percheziții domiciliare, în municipiile București și Ploiești, și au pus în executare 7 mandate de aducere, pe numele unor persoane cercetate pentru următoarele infracțiuni, iar unul are legătură cu clanul Ștoacă: proxenetism, trafic de persoane, spălare de bani și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

(CITEȘTE ȘI: TREMURĂ DIN CAUZA PROSTITUATELOR! AFACERIȘTI ȘI BĂIEȚI DE ORAȘ, PRINȘI ÎN LISTA DAMELOR DE COMPANIE DINTR-UN DOSAR BETON)

stiri romania
Roxana Răducu, fosta prezentatoare la ”Vremea”, implicată într-un dosar de proxenetism (Foto: Facebook)

Roxana Răducu, fost fotomodel, implicată în rețeaua de proxenetism

Totul a început în anul 2016, când cei ridicați acum sunt acuzați că ar fi întreprins demersuri infracționale, în vederea recrutării, transportării, transferării și adăpostirii, prin constrângere și inducerea, în eroare a 10 tinere. Pe acestea le-ar fi obligat să practice prostituția, atât în România, cât și în Elveția, Germania, Regatul Țărilor de Jos, Marea Britanie, Franța, Spania, Cehia, dar și în Bahrain și Emiratele Unite Arabe.

(NU RATA: PROXENETUL CARE A EXPLOATAT-O PE MONICA GABOR A FOST ADUS ÎN ȚARĂ)

Femeile exploatate fuseseră racolate din România, prin deja cunoscută metodă „loverboy”. Cei care acum sunt reținuți pentru cercetări ar fi racolat persoane cu bani, aflate în cluburi exclusiviste în București și Constanța, pentru a întreține relații sexuale contra cost cu tinerele racolate de ei prin diferite metode.

În dosarul întocmit de procurori apare și numele Roxana Răducu, ea fiind suspectă de împlicare în rețeaua internațională de proxenetism. Nu știm în ce calitate apare, dar vom reveni, cât de curând, cu informații.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img