iulie23 , 2024

Fabrica Moldomobila din Iași va fi pusă la pământ. În locul ei se va ridica un unitate Kaufland

Related

Share


Fabrica Moldomobila din Iași va fi pusă la pământ. În locul acesteia o să apară o nouă unitate Kaufland România.

Deocamdată, a fost eliberat certificatul de urbanism. Beneficiar este și afaceristul Adrian Butucă, care deține jumătate din activele fostei fabrici. Urmează să fie eliberată și autorizația de demolare.

Kaufland a plătit 12,3 milioane de euro

Conform sursei citate, recent, Primăria Iași a eliberat certificatul de urbanism pentru demolarea clădirilor aflate pe suprafața de 6,4 hectare, pentru a face loc unei noi investiții.

Reprezentanții Kaufland mai au nevoie de autorizația de demolare, după care vor putea organiza șantierul. În luna aprilie 2020, Kaufland România a virat suma de 59.385.150 de lei, fără TVA, adică 12.371.906 euro, în contul lichidatorului Management Reorganizare Lichidare Iași.

Puncte preluare anunturi  “Evenimentul Regional al Moldovei”  in Iasi

<>

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.ziarulevenimentul.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img