iulie15 , 2024

Ce Spune Adrian Văncică Despre Finalul Serialului Las Fierbinți. „O Să Mă întrebe Lumea Ce Fac. Nu știe Nimeni”

Related

Share


De exemplu, Adrian Văncică a avut rolul principal în scurtmetrajul „Cadoul de Crăciun”, în urmă cu trei ani, peliculă care a fost aleasă de Academia Europeană de Film „cel mai bun scurtmetraj”. Producția regizată de Bogdan Mureșanu a obținut la acea vreme 53 de trofee. „Celentano” a primit două premii de interpretare, unul în Spania și unul în Belgia.

„Am bagajul și acum făcut. E bagajul făcut, numai că nu s-a nimerit. Dar dacă tot m-am întrebat, hai să-ți spun.

Scurtmetrajul ăla a fost un scurtmetraj pentru că nu am avut bani să facem lungmetrajul. Între timp, ce să vezi? Am adunat și banii. Și ce să vezi? Am făcut și lungmetrajul. Și ce să vezi? La anul o să și apară. Se va numi „Flori în decembrie”. Și ce să vezi? Chiar o să luăm Oscarul”, a povestit Adrian Văncică pentru EGO.ro.

„Flori în decembrie” este o continuare a scurtmetrajului „Cadou de Crăciun”, deși acțiunea este cu totul alta. Rolul principal va fi jucat tot de Adrian Văncică.

„E același rol. A intrat scurtmetrajul, dar s-a lungit filmul. O să luăm absolut tot ce se poate în materie de premii cu el și ceva pe deasupra. Una sunt filmele de autor, alta cele comerciale. E bine să fie de toate felurile.

RĂMÂNE CUM A STABILIT. Instruit de Klaus Iohannis, biroul de presă al preşedinţiei vorbeşte despre costul turneului african: E secret!

Recomandări

RĂMÂNE CUM A STABILIT. Instruit de Klaus Iohannis, biroul de presă al preşedinţiei vorbeşte despre costul turneului african: E secret!

Am înțeles că este și un festival de astfel de filme, comerciale. E foarte bine. Nu știi când vreodată o să ajungă să fie un film care să le facă pe amândouă, să fie și foarte bun, să aibă și succes la public. Nu știi niciodată. Ce să zic, filmul de autor este foarte bun câtă vreme îl înțelege autorul”, a completat Văncică.

Detalii neștiute despre Las Fierbinți

2574530544371865477673768092827061288089153nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Adrian Vămcică este Celentano în serial dar și scenaristul filmului, alături de alți colegi. „Deocamdată sunt chitit pe scris pentru serial. Și scriu multe. Nu știu. Am peste 150 de episoade scrise. Lucru care nu este ușor. Când se va termina mă voi apuca și de altceva. Dacă tot am învățat să mănânc cu bețișoarele, cum ar veni, am învățat și meseria asta, hai să o duc mai departe”, a povestit actorul pentru EGO.ro.

Chiar dacă face asta de aproape 12 ani, Adrian Văncică nu se simte însă pregătit să părăsească personajul Celentano, ba chiar nu vrea să se gândească la ziua în care…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img