iulie23 , 2024

Un supermarket iubit de români anunță că vinde doar carne de porc românească: „Născuți în țară”

Related

Sharestiri romania

Kaufland este unul dintre retailerii adorați de români, de altfel ca și Lidl sau Carrefour. Pe rafturile magazinelor găsești zi de zi o sumedenie de produse.

De pe site-ul oficial Kaufland România aflăm că retailerul a impus noi standarde de creștere a porcilor. Ce înseamnă acest lucru și de unde provine toată carnea de la Kaufland?

Un supermarket iubit de români anunță că vinde doar carne de porc românească: „Născuți în țară”

Retailerul a anunțat că este primul lanț de magazine din România în care toată carnea de porc de la Raftul Românesc provine de la porci născuți și crescuți în România.

Astfel, fermierii români sunt sprijiniți, iar bunăstarea animalelor este și ea asigurată.

Citește și: Legume congelate contaminate, retrase din supermarket. Avertisment: „Nu cumpărați!” Unde s-au găsit?

„Suntem primul lanț de magazine în care 100% din carnea de porc de la Raftul Românesc provine de la porci născuți, și nu doar crescuți în România, ca urmare a extinderii programului de stimulare a producției interne.

Totodată sprijinim fermierii să adere la primul program de bunăstare a animalelor, ce aduce noi standarde de calitate pentru creșterea porcilor”, este anunțul făcut de Kaufland România pe site-ul oficial.

Clienții, răsfățați cu cele mai proaspete și sănătoase produse

În ceea ce privește gama Purland, de altfel adorată de români, această marcă proprie a apărut în urmă cu câțiva ani. Prețurile sunt foarte accesibile, iar produsele par a fi destul de sănătoase.

De pe site-ul Kaufland aflăm că produsele K-Purland nu conțin arome artificiale și nici potențiatori de gust.

De altfel, produsele vin sigilate, astfel încât să își păstreze prospețimea și să fie în siguranță.

Citește și: Cursuri online la Academia de Poliție până când se face curat. Studenții hrăniți cu mâncare stricată

„Pentru ca felul tău de mâncare preferat să aibă un gust bun, am dezvoltat directivele de calitate K-Purland, care depășesc adesea prevederile uzuale de piață. Astfel, controlăm permanent proveniența, prospețimea, porționarea si trasabilitatea produselor”, se arată pe site-ul Kaufland.

Totodată, retailerul anunță că există o colaborare cu numeroase ferme din România, potrivit Fanatik.

Totul pentru ca în final, clienții să primească produse cât se poate de proaspete, dar și naturale.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “newsweek.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img