iulie23 , 2024

Selly, Despre Eșecul Emisiunii Lui De La Prima TV: „A Fost Un Dezastru, Audiențele Erau Absolut Penibile”. De Ce Se Simte Prost Pentru Vlăduța Lupău

Related

Share


Selly sau Andrei Șelaru, pe numele lui din buletin, e cel mai urmărit vlogger din România. Cu peste trei milioane de abonați pe Youtube, tânărul deține propria companie de media, s-a implicat chiar și în lansarea unor filme.

Selly: „S-a închis după vreo trei luni de zile pentru că audiențele de la TV erau absolut penibile”

În urmă cu doi ani de zile, pe 1 decembrie 2021, Selly a debutat la Prima TV cu propria lui emisiune, intitulată „Selly Show”. A avut invitați numai unul și unul, momente speciale, dar după trei luni emisiunea a fost scoasă de pe post.

Pe canalul lui secundar de Youtube, care poată numele fostei lui emisiuni, Selly a vorbit despre eșecul lui de la TV. „Se numește Selly Show pentru că pe acest canal inițial o emisiune, emisiunea mea de la Prima TV, care nu a funcționat, fraților. S-a închis după vreo trei luni de zile pentru că audiențele de la TV erau absolut penibile.

selly esec emisiune prima tv 3Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Nu era audiența mai jos decât audiența obișnuită de la Prima TV, dar noi am fi sperat să fie mult mai sus. Haideți să vă arăt! Spre exemplu, când a fost premiera Selly Show pe 1 decembrie 2021, Antena 1 avea rating de 9,2, Kanal D de 9,1, Pro TV 9, iar Prima TV de 0,9. Deci de 10 ori mai puțin decât Antena 1. Deci din 10 persoane, una singură se uita la Selly Show”, a explicat Selly.

Cum și-au împărțit PSD și PNL funcțiile de conducere plătite regește de la ASF. Președintele câștigă aproape un milion de lei pe an

Recomandări

Cum și-au împărțit PSD și PNL funcțiile de conducere plătite regește de la ASF. Președintele câștigă aproape un milion de lei pe an

„Cumva mă simt prost pentru Vlăduța, că am pus-o cumva în situația asta”

În vlogul lui, Selly a comentat unele momente din emisiunea lui de la Prima TV. A vizionat momentul când Vlăduța Lupău și Azteca au reinterpretat un colind. „Cred că de departe cel mai interesant și controversat moment a fost colinda de Crăciun pe care am făcut-o cu Azteca și Vlăduța Lupău. Practic, noi am vrut să facem o colindă reinterpretată și să ne imaginăm cum ar suna Azteca dacă ar intra pe Steaua Sus Răsare.

Săraca Vlăduța Lupău. Cumva mă simt prost pentru Vlăduța, că am pus-o cumva în situația asta. Bine, ea a acceptat și a înțeles caterinca. Ea nici nu a știut cum să se miște pe versurile astea”, a mai spus Selly pe Youtube.

La doar 13 ani, Selly a devenit partener afiliat YouTube…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img