iulie23 , 2024

Patrick Mouratoglou, comparație controversată: „Aud mereu asta!”

Related

Share


În timp ce Simona Halep (32 de ani) este suspendată pentru dopaj, antrenorul româncei, Patrick Mouratoglou (Franța, 53 de ani), continuă să stârnească controverse în lumea tenisului.

Patrick Mouratoglou a analizat diferențele dintre Novak Djokovic și Roger Federer, concluzionând că sârbul produce un tenis mai solid decât cel jucat de elvețian, atunci când acesta avea vârsta lui Nole.

Novak Djokovic are 36 de ani, Roger Federer fiind cu șase ani mai în vârstă decât rivalul său. Maestrul elvețian a agățat racheta în cui anul trecut, în timp ce sârbul continuă să domine circuitul ATP.

Patrick Mouratoglou face o comparație inedită între Novak Djokovic și Roger Federer la 36 de ani: Aud adesea asta”

Patrick Mouratoglou i-a comparat pe cei doi, la finalul sezonului pe care Novak Djokovic l-a încheiat în fotoliul de lider mondial: Aud adesea că ceea ce a făcut Roger între 2017 și 2019 este la fel de bun ca ceea ce face Novak acum și că Roger era un jucător mai bun în 2017 sau 2018 decât înainte.

Cu toate acestea, cred că există o mare diferență. Cred că, în unele privințe, Roger a fost un jucător mai bun în 2018 decât era acum 10 ani. De fapt, am un singur motiv pentru asta: reverul său. A decis să lovească mingea mult mai devreme pe rever și să o returneze direct înainte de slice.

Dar Roger nu a reușit să câștige trei din cele patru Grand Slam-uri și nu a reușit să fie în mod constant cu un pas înaintea celorlalți pe tot parcursul sezonului. Acest lucru nu s-a întâmplat. Novak este fizic la același nivel astăzi ca la 26 de ani. Este o mare diferență, pentru că atunci când ești la acel nivel fizic, atunci poți fi constant pe tot parcursul sezonului și poți învinge adversarii”, a fost analiza pe care antrenorul Simonei Halep a făcut-o recent, pe contul său de Instagram.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb.

După cinci … citește mai mult

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img