mai19 , 2024

După alegeri, opțiunea mea numărul 1 pentru a forma un guvern ar fi UDMR

Related

Share


Deputatul PSD Gabriel Zetea a spus duminică seara că opțiunea sa numărul 1 pentru a forma un guvern, după alegeri, ar fi UDMR, în timp ce AUR ar fi formațiunea pe care nu ar lua-o în calcul.

Întrebat dacă mâine ar fi alegeri cu ce formațiune ar porni la drum și pe care ar exclude-o din start, vicepreședintele PSD a explicat:

„Dacă vorbim despre faptul că Partidul Social Democrat, și eu nu cred că vreun partid din România va face 50% la alegerile viitoare pentru a guverna de unul singur, astăzi sigur că suntem într-o alianță alături de Partidul Național Liberal, alianță de guvernare, la București, care dă o anumită stabilitate acestui guvern, opțiunea mea numărul 1 pentru a forma un guvern este UDMR, pentru că sunt parteneri corecți, oameni alături de care poți să gândești lucruri pe termen lung, oameni care își țin cuvântul și au arătat acest lucru de fiecare dată”.

„Dacă ar fi să exclud astăzi pe cineva, fac asta cu AUR pentru că, prin discursul public pe care îl au, arată că nu își doresc de fapt să aparținem Uniunii Europene și NATO, iar acest lucru nu poate să fie acceptat sub nicio formă de către Partidul Social Democrat. Dacă își schimbă acest discurs și își arată în viitor, o să reevaluăm în viitor”, a adăugat deputatul PSD Gabriel Zetea, conform b1tv.ro

Puncte preluare anunturi  “Evenimentul Regional al Moldovei”  in Iasi

<>

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.ziarulevenimentul.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img