iulie23 , 2024

duce alegerile de anul viitor şi în regiunile anexate / Suedia ajută Ucraina ca să treacă peste iarna grea

Related

Sharestiri romania

Zelenski: „Putin trebuie să piardă. Suntem ultima frontieră din Est

„Putin trebuie să piardă”. Volodimir Zelenski a spus acest lucru la Universitatea Naţională de Apărare din Washington. „Ucraina nu se va prăbuşi şi, deci, Europa nu se va prăbuşi, suntem ultima frontieră spre Est”, a subliniat preşedintele ucrainean, avertizând că Ţarul „trebuie oprit la început”, înainte de a ameninţa alte ţări, precum ţările baltice. „Lumea ne urmăreşte”, a subliniat el. Pentru Putin, a subliniat Zelenski, întârzierile în ajutorul militar sunt „visele devenite realitate”. „Puteţi conta pe Ucraina pentru a-l învinge” şi „sperăm de asemenea că putem conta pe voi”, a repetat preşedintele ucrainean.

Casa Albă este „foarte îngrijorată” de ultimele ştiri referitoare la opozantul rus Alexei Navalnîi, care a fost închis în Rusia şi ale cărui rude nu pot să-l contacteze de aproape o săptămână, a declarat un purtător de cuvânt. „Trebuie să fie eliberat imediat. Nu ar fi trebuit niciodată să fie închis”, a declarat John Kirby, purtătorul de cuvânt al Consiliului Naţional de Securitate, indicând că autorităţile americane caută informaţii suplimentare.

Nou pachet de ajutor pentru Kiev până la sfârşitul lunii

Joe Biden a fost cel care l-a invitat pe Volodimr Zelenski la Washington. Purtătorul de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională American, John Kirby, a spus acest lucru într-un briefing de presă la bordul Air Force One, anunţând că SUA vor anunţa un nou pachet de ajutor pentru Kiev până la sfârşitul lunii. În acesgt timp, UE pregăteşte al 12-lea pachet de sancţiuni împotriva Rusiei. Deocamdată, a fost atins acordul politic.

Alegerile prezidenţiale ruseşti din martie vor avea loc şi în regiunile ucrainene anexate

Rusia a decis să organizeze alegeri prezidenţiale în martie viitor, în care Vladimir Putin va fi aproape sigur ales pentru încă un mandat, inclusiv în regiunile anexate…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.mediafax.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. romaniaexpres.ro este un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img