iulie23 , 2024

Dan Nistor, declarație emoționantă după ce a marcat împotriva fostei echipe

Related

Share


Universitatea Cluj a învins-o pe nou-promovata Dinamo București, scor 1-0, într-un meci care a contat pentru runda cu numărul 19 din Superliga.

După victoria de pe „Arcul de Triumf”, Dan Nistor, unicul marcator al meciului, a dezvăluit de ce a decis să nu se bucure la golul pe care l-a înscris contra fostei sale echipe.

Dan Nistor, declarație emoționantă după ce a marcat împotriva fostei echipe în Dinamo – U Cluj 0-1. E puternic afectat de situația „câinilor”: „Nu merită ce li se întâmplă”

Dan Nistor a mărturisit că încă are o mare doză de respect pentru fanii dinamoviști, iar din acest motiv a decis să nu celebreze.

În contextul în care Dinamo se află pe penultima poziție, fotbalistul lui Neluțu Sabău a spus că-i va fi foarte greu formației din Ștefan cel Mare să se salveze de la retrogradare.

„(n.r. de ce a decis să nu celebreze la gol) Din respect pentru acești fani minunați. Nu merită ce li se întâmplă în acest moment. Mi-au apreciat gestul, am și dat tricoul cuiva, am cântat și acel celebru refren. Meciurile trec, puncte nu fac și cred că vor ieși greu de acolo”, a declarat Dan Nistor

Daniel Popa nu vrea ca Dinamo să retrogradeze: „Sper să se ridice și să rămână în prima ligă”

Daniel Popa, fostul atacant de la Dinamo, a mărturisit că și pe el îl afectează situația delicată a clubului din Ștefan cel Mare. Vârful Universității Cluj a ținut să puncteze că fanii „câinilor” au fost mereu alături de club și au scos bani din propriile buzunare pentru a menține echipa în viață.

„Cred că Dinamo a venit peste noi. Aveau mult mai mare nevoie de puncte. Știu că avem o defensivă bună. Nu mă simt bine. Dinamo e o echipă bună, cu suporteri minunați. Fanii bagă bani din propriile buzunare. Eu sper să se ridice și să rămână în prima ligă. Acești suporteri merită.

Dinamo mie nu mi-a făcut rău, mi-a făcut un bine. Dacă Dinamo nu era, poate eu nu ajungeam să joc în prima ligă. Eu sper să își revină, e nevoie de un brand ca Dinamo în prima ligă.

Depinde numai de ei, de staff, de conducere, ce jucători o să aducă. Și în această seara au jucat bine, dar n-au reușit să marcheze”, a declarat Popa.

Se descrie ca fiind un băiat vesel, pasionat de fotbal și este cel mai tânăr membru din echipa ProSport. Răzvan este proaspăt admis la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și a absolvit Liceul Teoretic Victoria din București. citește mai mult

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img