iulie23 , 2024

Alexia Eram, în lacrimi: ”Nu l-am văzut atât de fericit în competiție cu mine niciodată”

Related

Share


Aris Eram a făcut echipă cu Laura Giurcanu, iar sora lui a tras o serie de concluzii după ce și-a văzut fratele radiind de fericire.

 

Aris Eram a picat în aceeași echipă cu Laura Giurcanu și a spus că i s-a împlinit un vis.  ”Îmi place foarte mult de Laura că este ca și mine mai calmă”, a spus concurentul. Cei doi s-au înțeles de minune și au reușit să câștige cursa care le-a asigurat un loc în lupta pentru amuletă și joker. Când l-a văzut pe Aris cât de bine se înțelege cu Laura, Alexia Eram a mărturisit că și-a dat seama că nu are o atitudine corespunzătoare față de fratele ei și că nu-l apreciază suficient.

 

„Pare că i-a mers mai bine decât i-a mers cu mine. M-am emoționat foarte tare, pur și simplu mi-am dat seama că sunt foarte rea cu el și că-l cert foarte mult. Sunt foarte rea cu el și nu merită să fie atât de certat și de asta am plâns.

Și l-am văzut că era foarte fericit cu Laura acolo și mi-am dat seama că sunt foarte rea cu el. Mi s-a părut că radia. Nu l-am mai văzut atât de fericit în competiție cu mine niciodată”, a mărturisit Alexia Eram.

 

Aris și Laura au ajuns în finală, luptându-se pentru amuletă. Însă au fost învinși în jocul de hochei pe iarbă de Mike și Cătălin Țociu, care au câștigat astfel 1000 de euro și Jokerul.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “antenastars.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img