mai19 , 2024

ȚSKA Sofia – Ludogorets, derby nebun în Bulgaria, ultimul înaintea demolării stadionului Armatei » Gol marcat în minutul 90+18 și ultrași alergând jucătorii cu lopețile de zăpadă

Related

Share


Articol de Adrian Jitea – Publicat duminica, 10 decembrie 2023, 20:59 / Actualizat duminica, 10 decembrie 2023 20:59

Ludogorets a câștigat derby-ul Bulgariei, 1-0 contra lui ȚSKA Sofia, cu un gol marcat în minutul 90+18.

Ludogorets și ȚSKA Sofia sunt în urmărirea liderului surpriză din Bulgaria, Chero More. Derby-ul de astăzi nu aveam cum să nu ofere momente tensionate. Au fost arătate nu mai puțin de 9 cartonașe galbene, iar golul campioanei en-titre a venit în al 18-lea minut al prelungirilor.

Ce fac stranierii » Mihăilă a scos un punct pentru Parma, Drăgușin putea fi erou pentru Genoa

REZULTATE

Ce fac stranierii » Mihăilă a scos un punct pentru Parma, Drăgușin putea fi erou pentru Genoa

ȚSKA Sofia – Ludogorets, ultimul meci înaintea demolării stadionului

Meciul a fost prefațat de un moment emoționant, o scenografie deosebită a fanilor din Sofia. A fost ultimul meci pe care ȚSKA l-a jucat pe bătrânul stadion al Armatei. Arena va fi demolată.


FOTO: Sportal.bg

În repriza secundă, sute de torțe au fost aruncate spre gazon, iar meciul a fost întrerupt aproximativ 8 minute. Așa s-a ajuns ca Ludogorets să dea lovitura prin Spas Delev, în al 18-lea minut adițional.

A urmat un veritabil scandal. Ultrașii gazdelor n-au digerat momentul, au aruncat cu torțe, bulgări și tot ce au găsit în direcția fotbaliștilor adverși. Antrenorul portarilor lui Ludogorets a fost lovit, iar mai mulți suporteri au încercat să ajungă pe gazon, informează Sportal.bg.

Unul dintre ei era înarmat cu o lopată folosită pentru îndepărtarea zăpezii.

Derby nebun în Bulgaria, ultimul înaintea demolării stadionului Armatei » Gol marcat în minutul 90+18 și ultrași alergând jucătorii cu lopețile de zăpadă

Cu victoria de astăzi, Ludogorets a ajuns la 42 de puncte, 3 sub liderul Cherno More. Campioana en-titre are un meci restant. ȚSKA Sofia completează podiumul, tot cu 42 de puncte.

Citește și alte știri fotbalul internațional: 

Drăguș a înscris un supergol, dar nu a contat » Șumudică a înregistrat al treilea eșec la rând în Turcia

Fără Haaland, Manchester City s-a chinuit cu o nou-promovatăCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.gsp.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img