mai20 , 2024

Războiul Israel – Hamas. Netanyahu a mulţumit SUA pentru că s-a opus prin veto propunerii care cerea încetarea focului / IDF îşi numără morţii: sunt 97

Related

Share


Premierul Benjamin Netanyahu a mulţumit SUA pentru că a ales să se opună prin veto unei propuneri a Consiliului de Securitate al Naţiunilor Unite de a cere o încetare a focului între Israel şi Hamas.

Imaginea articolului Războiul Israel - Hamas. Netanyahu a mulţumit SUA pentru că s-a opus prin veto propunerii care cerea încetarea focului / IDF îşi numără morţii: sunt 97

Războiul Israel – Hamas. Netanyahu a mulţumit SUA pentru că s-a opus prin veto propunerii care cerea încetarea focului / IDF îşi numără morţii: sunt 97

Israel anunţă moartea a 4 soldaţi în Gaza

Armata israeliană a anunţat moartea a încă 5 soldaţi: 4 ucişi în luptă în Gaza şi unul care a murit din cauza rănilor suferite pe 7 octombrie. Unul dintre soldaţii ucişi în Gaza – conform publicaţiei Haaretz – este Maor Cohen Eisenkot (19 ani), nepotul ministrului guvernului naţional de urgenţă şi fost şef de stat major Gadi Eisenkot, care şi-a pierdut fiul Gal Meir (25 de ani) acum două zile. Numărul total de soldaţi ucişi de la începutul operaţiunilor terestre în Fâşie – conform estimărilor mass-media – este acum de 97.

„Apreciez foarte mult poziţia corectă pe care Statele Unite au adoptat-o în Consiliul de Securitate al ONU”, a declarat Benjamin Netanyahu, citat de Sky News.

„Şi alte ţări ar trebui să înţeleagă că este imposibil, pe de o parte, să susţii eliminarea Hamas şi, pe de altă parte, să faci apel la încetarea războiului care va împiedica eliminarea Hamas”, a adăugat el.

Premierul susţine că Israelul va continua războiul „just pentru a elimina Hamas şi pentru a atinge celelalte obiective de război pe care le-am stabilit”.

Preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas, a declarat că decizia SUA de a se opune prin veto o face complice la crimele de război împotriva palestinienilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.mediafax.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. romaniaexpres.ro este un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img