mai20 , 2024

Răsturnare de situație în cazul lui Vlad Pascu! Decizia a stârnit revolta părinților Robertei, una dintre victimele accidentului de la 2 Mai

Related

Share


Instanța a decis în cazul lui Vlad Pascu! Tânărul de 19 ani care a condus drogat și a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai, vara trecută, va fi judecat pentru ucidere din culpă și fuga de la locul accidentului. Tatăl uneia dintre victime este revoltat după ce a auzit de încadrarea faptei fiului de afacerist. Bărbatul își strigă durerea și cere să se facă dreptate, după moartea fiicei lui, Roberta. 

Vlad Pascu a condus drogat, pe data de 19 august 2023, în stațiunea 2 Mai, unde a provocat un accident mortal. Roberta Marina Dragomir în vârstă de 20 de ani și Sebastian Andrei Olariu, de 21 de ani, ambii studenți, au murit după ce șoferul de 19 ani i-a izbit cu mașina. De parcă nu ar fi fost de ajuns, acesta a și fugit de la locul faptei, fiind prins ulterior de autorități.

CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ DEVASTATOARE PRIMITĂ DE VLAD PASCU ÎN URMĂ CU CÂTEVA MINUTE! JUDECĂTORIA MANGALIA, VERDICT PENTRU CEL CARE A OMORÂT DOI TINERI CU MAȘINA!

După luni de așteptare, instanța a decis în cazul lu Vlad Pascu. Tânărul a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă și fuga de la locul accidentului.

„În baza art. 346 alin. 2 Cod proc.pen., art.35 alin.1, art.41 alin.1 lit.a Cod pen., constată competența și legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia din data 10.10.2023, din dosarul nr.1505/P/2023 privind pe inculpatul PASCU MATEI VLAD,sub aspectul săvârşirii infracţiunilor ucidere din culpă prev. de art.192 alin.1, alin.2 şi alin.3 Cod pen., vătămare corporală din culpă prev. de art.196 alin.1 şi alin.4 Cod pen., conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prev. de art.336 alin.2 Cod pen. şi părăsirea locului accidentului prev. de art.338 alin.1 Cod penal, toate cu aplicarea art.38 alin.1 Cod pen., precum şi legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Pascu Matei Vlad. În baza art. 347 alin. 1 Cod proc.pen. prezenta încheiere se comunică Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, inculpatului, părţilor civile şi părţii responsabile civilmente. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în ședința publică, azi, 7.12.2023”, este soluția pe scurt.

CITEȘTE ȘI: DECIZIE CAB ÎN CAZUL MAMEI LUI VLAD PASCU,…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img