mai20 , 2024

Raluca Drăgoi, pregătiri pentru primul Crăciun în trei! Artista este nerăbdoare să fie alături de familia ei, în noua formulă: „Sunt foarte emoționată. Suntem o familie cu adevărat împlinită, fericită”

Related

Share


Raluca Drăgoi se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața ei după ce a devenit mămică pentru prima dată, iar acum se pregătește intens pentru primele sărbători, alături de familia sa. Artista este nerăbdătoare și abia așteaptă să petreacă primul Crăciun ca mămică. 

Raluca Drăgoi se pregătește de primul Crăciun în trei

Raluca Drăgoi este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică de petrecere de la noi din țară, iar de câteva luni radiază de fericire după ce a devenit mămică pentru prima dată.

Bruneta este copleșită de tot ce se întâmplă în viața ei și se bucură de fiecare moment petrecut alături de fetița ei. Artista a povestit că anul acesta va fi primul Crăciun cu noua ei familie, astfel că se pregătește intens pentru sărbători, mai ales că vor fi extrem de diferite. Raluca este foarte emoționată și abia așteaptă să vadă cum vor decurge lucrurile. Aceasta a vorbit pentru prima dată despre acest subiect și a povestit că deja au început să împodobească și bradul, total diferit de cum făceau până acum. 

Citește și: Raluca Drăgoi, primele declarații după ce a anunțat că este însărcinată: ”A fost un șoc” Ea și actualul iubit formează un cuplu de doar două luni

Foarte diferit față de alți ani. Este primul Crăciun petrecut alături de noua mea familie, de fetița mea. Sunt foarte emoționată. Am început să facem de azi bradul, normal eu am fost obișnuită altfel. Este o perioadă mai specială.

Suntem o familie cu adevărat împlinită, fericită. ”, a declarat Raluca Drăgoi, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu.

Când va avea loc nunta Ralucăi Drăgoi?

Raluca Drăgoi a dezvăluit că în primăvara anului 2024 va avea loc botezul fetiței sale, iar în același timp vor să facă și nunta. Artista și partenerul ei plănuiesc ca după cele două evenimente importante să plece în America. 

Citește și: Raluca Drăgoi este însărcinată! Artista și noul ei iubit vor deveni părinți pentru prima dată

Nunta o să fie în același timp cu botezul. Acum este și frig. Așteptăm să vină primăvara ca să poată fi botezată fetiță. După botez vom pleca în America. ”, a mai spus artista.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img