mai20 , 2024

Premieră istorică: O mamă a câştigat titlul…

Related

Share


Ileana Márquez Pedroza a câştigat titlul de Miss Venezuela şi a intrat în istorie, fiind prima mamă care participă la acest concurs de frumuseţe şi obţine coroana.


Profesoara în vârstă de 27 de ani, acum regină a frumuseţii, a fost însoţită pe podium de fiica ei de 11 ani, Guadalupe, care a purtat o rochie asemănătoare cu cea a mamei sale.

Ileana este acum responsabilă de reprezentarea ţării sale la următoarea ediţie a Miss Univers, care va avea loc la Ciudad de Mexico în 2024. Noua organizaţie Miss Universe a început să permită participarea persoanelor transsexuale, a mamelor şi a femeilor divorţate şi căsătorite.

În cel mai recent anunţ, s-a dezvăluit că restricţia privind vârsta va fi eliminată în ediţia următoare, ceea ce va deschide multe oportunităţi pentru viitoarele concurente.

Datorită unor reglementări recente, anumite francize, inclusiv cea din Venezuela, au permis participarea femeilor căsătorite şi a mamelor. Ca urmare, Márquez şi-a îndeplinit visul de a-şi reprezenta ţara şi a devenit prima mamă care a concurat în cadrul francizei.

“Venezuela… Mulţumesc că ai crezut în mine”, a declarat Márquez, născută în Valencia, Carabobo. “Acest triumf nu este doar pentru mine şi pentru copilul meu, ci şi pentru voi”, a adăugat noua regină venezueleană, care a purtat o rochie roşie spectaculoasă a designerului Julio Mora.

 

Triumful lui Márquez a divizat opiniile în rândul fanilor concursului venezuelean. În timp ce unii asigură că acesta este un progres în cadrul regulilor concursului, alţii asigură că nu este în regulă ca femeile cu copii să participe la aceste concursuri, scrie Hola.

“Nu mi-a plăcut, nu sunt de acord cu acest tip de includere”, a declarat o persoană, în timp ce o alta a adăugat: “Se pierde esenţa concursului”. O a treia persoană a intervenit: “Este frumoasă şi are chipul unei regine, dar această nouă modalitate este absurdă”.

Venezuela a câştigat ultima oară concursul Miss Univers în 2013, cu Gabriela Isler. La ultima ediţie, desfăşurată în noiembrie, ţara a reuşit să obţină un loc în Top 10 cu Diana Silva. Cu Ileana Márquez participând în acest an, speranţele de a câştiga cea de-a opta coroană din istoria Venezuelei sunt mari.

La ultima ediţie a Miss Univers, s-au remarcat două reprezentante latine care au fost mame. Michelle Cohn, mamă a doi copii din Guatemala, şi-a reprezentat cu mândrie ţara, iar Camila Avella, mamă a unei fetiţe, a adus onoare Columbiei, clasându-se în Top 5.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected].

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.news.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img