mai19 , 2024

Incendiu puternic în curtea unui centru comercial din Cluj-Napoca. Clienții au fost evacuați

Related

Sharestiri romania

Un incendiu violent a izbucnit, sâmbătă seară, în curtea interioară a unui centru comercial, unde funcţionează şi un supermarket, din Cluj-Napoca. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale de stins incendii pentru a lichida incendiul, care avea potențial de extindere. Clienţii spaţiului comercial au fost evacuaţi. Reprezentanţii Iulius Mall Cluj afirmă că activitatea mall-ului se va relua conform programului obişnuit, duminică dimineaţă.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente cu trei autospeciale de stins incendii pentru a lichida flăcările care au cuprins mai multe materiale depozitate în curtea interioară (unde se preia marfa) a unui complex comercial de pe strada Alexandru Vaida Voievod”, a transmis ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, până în prezent nu au fost persoane care să solicite consult medical.

Totuşi, clienţii din cadrul spaţiului comercial, unde funcţionează un supermarket, au fost evacuaţi ca măsură de siguranţă.

Potrivit ISU Cluj, flăcările au fost localizate, nu mai există pericol de extindere şi se lucrează pentru stingerea focarelor ascunse.

„Având în vedere că mai există infiltrări de fum în parcajele şi spaţiile complexului comercial, a fost transmisă recomandarea clienţilor de a părăsi în ordine obiectivul”, a precizat ISU Cluj.

Iulius Mall Cluj a transmis un punct de vedere cu privire la incidentul din această seară

„În seara zilei de sâmbătă, 9 decembrie 2023, un incendiu a izbucnit la depozitul de marfă al hipermarketului, situat în exterior, în partea din spate a centrului comercial, inaccesibilă publicului larg.

Echipajele de pompieri au intervenit prompt la faţa locului pentru izolarea incendiului şi lichidarea acestuia. Nicio persoană nu a fost rănită, iar activitatea mall-ului, pe parcursul incidentului, s-a desfăşurat normal, hipermarketul fiind evacuat.

Implementăm măsurile recomandate de autorităţile abilitate, urmând ca duminică dimineaţă activitatea mall-ului să se reia conform programului obişnuit cu clienţii.

Urmează ca autorităţile competente să stabilească circumstanţele şi cauzele exacte ale incendiului.

Iulius Mall Cluj este dotat cu echipamente moderne din punct de vedere al securităţii la incendiu, atât în ceea ce priveşte detecţia, semnalizarea şi alarmarea, cât şi în ceea ce priveşte instalaţiile de stingere a incendiilor. Iulius Mall dispune de: rezerve de apă, reţea de hidranţi exteriori, staţii de pompe, instalaţii de hidranţi interiori, instalaţii de stingere tip sprinkler şi tip drencer, instalaţii de desfumare, stingătoare de diferite tipuri, precum şi celelalte instalaţii şi mijloace specifice”.

Editor : C.L.B.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img