mai19 , 2024

Gabi Iancu, proverb „tăios” după ce oltenii l-au scăpat din marcaj

Related

Share


Gabi Iancu, jucătorul celor de la Hermannstadt, a înscris un gol de senzație în meciul cu Universitatea Craiova din etapa a 19-a Superligii.

După victoria cu gruparea din Bănie, scor 2-1, fotbalistul formației sibiene s-a folosit de un proverb pentru a râde de cum s-au apărat fundașii olteni la faza reușitei sale.

Gabi Iancu, proverb „tăios” după ce oltenii l-au scăpat din marcaj și l-au lăsat să șuteze din afara careului în Hermannstadt – Universitatea Craiova 2-1: „Jocul greșeală așteaptă”

În urma rezultatului obținut la Sibiu, Gabi Iancu, jucătorul care a deschis scorul contra echipei patronate de Mihai Rotaru, a catalogat victoria celor de la Hermannstadt ca fiind una pe deplin meritată.

Fotbalistul lui Marius Măldărășanu a vorbit și despre golul său senzațional din afara careului și a mărturisit că a decis să șuteze în momentul în care a văzut că are culoar spre poartă.

Gabi Iancu a punctat erorile jucătorilor olteni de la faza reușitei sale și a ținut să-i ironizeze prin proverbul „jocul greșeală așteaptă”.

„Cred că a fost meritată victoria. (n.r. despre golul său) Am văzut că am culoarul de șut și am șutat. Jocul greșeală așteaptă. Trebuie să dai gol dacă ți se ivește o astfel de oportunitate.

Noi suntem un grup foarte unit, avem un antrenor foarte bun, știe să facă atmosferă, știe să antreneze. Nu avem probleme financiare, doar o lună, dar se vor plăti. Se vede play-off-ul.

Orice punct contează, meciurile de acasă trebuie să le câștigi, sper ca la final să fim în play-off. Acolo nu doar să participăm. Nu părem o echipă mică, avem un joc consistent și noi mergem la fiecare meci să câștigăm”, a declarat Gabi Iancu.

Cum au arătat echipele de start

FC Hermannstadt: Căbuz – Oroian, Găman, Stoica, Butean – Balaure, Murgia, Alhassan, Jipa – Iancu, Paraschiv
Rezerve: Antonache, Bărbuț, Bejan, Biceanu, Bucuroiu, Fonseca, Medina, Muțiu, Petre
Antrenor: Marius Măldărășanu

Universitatea Craiova: Popescu – Bancu, Silva, Crețu, Căpățînă – Kurtic, Roguljic – Ivan, Mitriță, Danciu – Koljic
Rezerve: Baiaram, Borța, Ișfan, Lazăr, Markovic, Mendy, Ndong, Tomasec, Trică
Antrenor: Ivaylo Petev

  • Stadion: Municipal (Sibiu)
  • Arbitru: Popa Cătălin (Piteşti) / A1: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe), A2: Bîrdeş Romică (Piteşti)
  • Arbitru VAR: Kovacs Istvan (Carei), Arbitru asistent VAR: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca)
Se descrie ca fiind un băiat vesel, pasionat de fotbal și este cel mai tânăr membru din echipa ProSport. Răzvan este proaspăt admis la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și a absolvit Liceul Teoretic Victoria din București. citește mai mult

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img