mai20 , 2024

Fiul Georgianei Lobonț împlinește 6 ani! Ce mesaj special i-a transmis artista: „Azi e o zi împortantă pentru noi! Ne-am rugat și te-am primit cu toată căldura”

Related

Share


Georgiana Lobonț are o carieră de succes, însă în același timp este și mămică cu normă întreagă pentru cei doi copii ai săi. Artista este foarte dedicată și încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de ei. Recent, fiul ei și-a serbat ziua de naștere, astfel că aceasta i-a transmis un mesaj de-a dreptul special.

Georgiana Lobonț, mesaj special pentru fiul său

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară și se bucură de o carieră de succes.

Pe lângă asta, cântăreața are și o familie superbă care a fost completată de cei doi copii ai săi, cu care încearcă să petreacă cât mai mult timp. Fiul Georgianei a împlini astăzi șase ani, așa că aceasta nu a putut lăsa ziua să treacă neobservată și i-a transmis un mesaj de-a dreptul special. Fanii artistei au reacționat imediat și i-au transmis mai multe mesaje frumoase.

Citește și: ”Sunt foarte fericită!” Georgiana Lobonț a dat vestea cea mare. Ce se întâmplă în familia sa, la 7 ani de la căsătoria cu Rareș Ciciovan? ”Pregătim totul”

„Azi, 10 decembrie, e o zi importantă pentru noi! Acum 6 ani se năștea primul nostru copil, un îngeraș pur care ne-a învățat ce e dragostea adevărată, inocența, iubirea și toată puterea sufletească pe care o poate simți o persoană.

Eram cei mai fericiți! Ne-am rugat și te-am primit cu toată căldura! A fost mare bucurie în familia noastră și de atunci viața noastră s-a schimbat. La mulți ani, Edi! Te iubim!”, a

scris Georgiana Lobonț pe contul ei personal de Instagram.

Fanii Georgianei Lobonț au reacționat imediat

Georgiana Lobonț are o comunitate foarte mare de fani în mediul online, fani care sunt alături de ea la orice pas. Imediat ce au văzut postarea cu ziua de naștere a fiului artistei, internauții au reacționat și i-au scris mai multe mesaje în care i-au urat numai de bine. 

Citeste si: „Zici că nu există telepatie, dar eu de atunci cred în așa ceva. I-a spus că o doare foarte tare ochiul.” Irina Loghin, mărturisiri neașteptate despre decesul Ilenei Sărăroiu- kfetele.ro

Citeste si: Ce vitamine sunt bune pentru sanatatea creierului- catena.ro

Citeste si: “Un prieten adevărat nu caută foloasele din spatele unei relaţii, nu caută să te fure, nu caută să te umilească, să te linguşească”. Niculina Stoican, dezamăgită de oamenii apropiați? Mesajul care i-a pus pe gânduri pe…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img