mai20 , 2024

Cristina Șișcanu și-a pus fațete dentare. Mama vedetei a înlemnit când a văzut-o! „Credeai că o să intre Dorian Popa pe ușă?”

Related

Share


Cristina Șișcanu a bifat o nouă schimbare radicală în aspectul său: și-a pus fațete dentare. Mama ei a rămas șocată în momentul în care a văzut-o, iar fanii nu au putut trece neobservată această modificare a dinților și au lăsat părerea lor în secțiunea de comentarii. 

Cristina Șișcanu / foto: Social media

Cristina Șișcanu / foto: Social media

Soția lui Mădălin Ionescu este o persoană activă în social media și zilnic își ține urmăritorii la curent cu activitățile pe care le desfășoară. În urmă cu doar câteva ore, vedeta de televiziune și-a îndeplinit un vis, după ce a mers de grabă în cabinetul medicului dentist pentru a-i fi schimbat aspectul dinților. 

Cristina Șișcanu: „Am venit să-mi dea o părere” 

Vedeta și-a vizitat mama pentru a-i cere o părere despre noua sa înfățișare, căci fațetele au schimbat puțin fizionomia feței.

„Am venit la mama să-mi vadă și ea dinții așa, pe viu, cum se spune, și am venit să-mi dea o părere. Când am intrat pe ușă a fost un pic șocată (…). De ce, mamă? Credeai că o să intre Dorian Popa pe ușă?”, a spus vedeta. 

 Femeia a fost șocată de faptul că nu arată atât de rău precum cele ale altor vedete din showbiz. 

„Nu mă așteptam. Știam că astăzi ți-i faci și de-asta m-am uitat, să văd. Și nu-i mare diferență, adică nu-i ca la cineva la care am văzut eu… Îmi era frică atunci când deschizi gura să nu strălucească ala, ca un bec aprins. E ok”, a fost părerea mamei Cristinei Șișcanu. 

Care au fost reacțiile fanilor 

Internauții și-a dat imediat cu părerea, unii încercând să o ironizeze subtil: 

„Aveți o dantură frumoasă, păcat cu fațetele astea…. Se spune că de doua ori îți dă Dumnezeu dinți gratis dar până la urmă să vă placă”;

„Ce să ne mai facem, nu-și mai pune lumea fațete”, Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img