mai20 , 2024

„Aș pune clauze tuturor. Dacă e jucătorul tău nu poate juca împotriva ta”

Related

Share


Articol de Sergiu Alexandru – Publicat duminica, 10 decembrie 2023, 10:36 / Actualizat duminica, 10 decembrie 2023 10:52

Xavi, antrenorul Barcelonei, a prefațat duelul cu revelația sezonului din Spania, Girona, programat azi de la ora 22:00.

La Girona, echipă aflată înaintea acestei etape la egalitate de puncte cu liderul Real Madrid, sunt legitimați doi jucători împrumutați de la Barcelona: Pablo Torre (mijlocaș ofensiv, 20 de ani) și Eric Garcia (fundaș central, 22 de ani).

Dintre ei, doar Eric Garcia va putea juca. Dacă Girona îl va folosi pe Torre, va fi nevoită să achite 300.000 de euro.

S-a strecurat printre giganți și luptă la titlu în Premier League » Echipa care scrie istorie după ce a învins City și Arsenal în ultimele două meciuri

PREMIER LEAGUE

S-a strecurat printre giganți și luptă la titlu în Premier League » Echipa care scrie istorie după ce a învins City și Arsenal în ultimele două meciuri

Xavi: „Aș pune clauze tuturor”

La conferința de presă, Xavi a vorbit despre cei doi jucători împrumutați și spune că toți jucătorii împrumutați ar trebui să aibă clauze care să-i împiedice să joace împotriva clubului de care aparțin. Și l-a dat exemplu pe Joao Felix, care a decis Barcelona – Atletico Madrid (1-0).

„Clauza e logică. Uitați-vă ce se întâmplat etapa trecută cu Atletico Madrid și cu Joao Felix. Cum te-ai simți? Un fotbalist care e al tău nu poate juca niciodată împotriva ta!

Eu aș pune clauză tuturor. E ilogic ca un fotbalist care îți apariție să joace împotriva ta. Va fi foarte motivați, așa cum s-a întâmplat cu Joao Felix. 

Din păcate, în cazul lui Eric nu am putut pune clauza. A trebuit să facem repede transferul și nu am putut pune clauză. Dacă ar fi duăă mine, nu ar juca”, a declarat Xavi, potrivit Marca.

Straniul caz al lui Compagno

Și în Superligă există un caz asemănător. E vorba de Andrea Compagno, cumpărat în vara lui 2022 de FCSB de la FCU Craiova. Acesta nu poate evolua împotriva oltenilor fără ca FCSB să nu achite 100.000 de euro. Iar până acum nu a jucat niciodată împotriva fostei formații. 

VIDEO Imagini de la antrenamentele Barcelonei înainte de partida cu Girona

stiri romania

Citește și: 

Umilință incredibilă suferită de Bayern Munchen! Campioana Germaniei a fost demolată în Bundesliga

Arma secretă pentru Euro? Alex Mățan câștigă titlul în MLS, după un sezon de vis la Columbus CrewCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.gsp.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img