mai20 , 2024

Adrian Șut s-a năpustit asupra lui Sebastian Colțescu

Related

Share


Adrian Șut nu și-a stăpânit furia după CFR Cluj – FCSB, 1-1, meci în care Sebastian Colțescu le-a anulat bucureștenilor un gol.

Vicecampioana României a obținut în Gruia rezultatul care o ține pe CFR Cluj la cinci puncte în urma sa, dar nu toată lumea din tabăra vicecampioanei a fost mulțumită. Dacă Florinel Coman, a cărui „bijuterie” a fost anulată după ce arbitrul a revăzut faza pe monitorul VAR, s-a prezentat „zen” la interviuri, nu același lucru se poate spune și despre Adrian Șut.

Fotbalistul s-a prezentat în fața jurnaliștilor și l-a acuzat pe Sebastian Colțescu pentru decizia pe care a luat-o.

Adrian Șut s-a năpustit asupra lui Sebastian Colțescu și face o dezvăluire dură despre arbitru: „De la acel meci nu ne mai arbitrează liber”. Ce partidă incriminează fotbalistul FCSB

Adrian Șut îi reproșează lui Sebastian Colțescu decizia luată în timpul meciului cu CFR Cluj, când a anulat golul marcat de Florinel Coman pentru FCSB după ce a fost chemat la monitor de colegii din camera VAR.

Acesta este convins că stilul acestuia de a copnduce meciurile s-a schimbat după jocul Farul – FCSB 0-1, din luna septembrie, când a dictat un penalty controversat, din care s-a marcat singurul gol.

„Cred că am avut un început de meci mai nasol, mai slab. Am marcat un gol frumos, unde nu cred că a fost fault. Nu-mi place să vorbesc despre arbitraj, dar cred că domnul Colțescu de la meciul cu Farul, când s-a zis că a dat un penalty destul de ușor, nu ne mai arbitrează la fel. Parcă nu ne mai arbitrează atât de liber și parcă nu mai are încredere în el.

Noi ne doream să câștigăm, am venit la victorie. Ne pare rău că nu am luat punctele. Ținând cont că e în deplasare cu o echipă bună, e un rezultat OK. Asta ne dorim, să fim pe rimul loc la finalul anului și sperăm să o ducem așa până la final, să luăm campionatul. Acesta este obiectivul nostru”, a declarat Adrian Șut

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img