mai19 , 2024

Adrian Mititelu face anunțul momentului despre Yassine Bahassa: „Negociem!”

Related

Share


În exclusivitate pentru ProSport, Adrian Mititelu face anunțul momentului despre Yassine Bahassa, francezul pe care Gigi Becali a zis că îl poate transfera liber la finalul sezonului 2023 – 2024.

Finanțatorul Craiovei spune clar cât mai are contract mijlocașul francez în vârstă de 31 de ani și totodată anunță ce decizie a luat după ce a aflat de tatonările rivalului de la FCSB.

Adrian Mititelu face anunțul momentului despre Yassine Bahassa, francezul pe care Gigi Becali a zis că îl poate transfera liber! Cât mai are contract și ce decizie a luat finanțatorul Craiovei

Yassine Bahassa, mijlocașul francez al celor de la FC U Craiova, în vârstă de 31 de ani și cu o înălțime de 1.87 metri, este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din Superliga, iar prestațiile bune pe care le-a avut în tricoul echipei din Bănie au atras atrenția și grupărilor din fruntea campionatului.

Printre primele formații de top care l-au ochit s-a regăsit și FCSB. În luna noiembrie, Gigi Becali dezvăluia în exclusivitate pentru ProSport că este interesat de Yassine Bahassa și a trecut inclusiv la fapte în acest sens. Și-a pus oamenii de încredere să cerceteze situația lui Bahassa de la FC U Craiova și astfel a aflat că jucătorul va deveni liber de contract în iunie 2024:

M-am interesat și am aflat niște lucruri de Bahassa. Pe Bahassa pot să îl iau la FCSB dacă îl vreau liber de contract în vara anului viitor”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru ProSport.

Declarațiile latifundiarului din Pipera au stârnit imediat un val de reacții. M’Sendo Kololo, impresarul lui Bahassa, a spus că fotbalistul său nu se gândește, încă, la posibilitatea de a părăsi gratis FC U Craiova. De asemenea, o atenționare pentru Gigi Becali a venit și din partea familiei Mititelu: „Încă nu sunt ultimele 6 luni!”.

Teoretic, Gigi Becali ar putea începe legal negocierile cu Yassine Bahassa în luna ianuarie, iar din vară jucătorul să i se alăture gratis dacă se ajunge la o înțelegere.

Însă, până în ianuarie, Bahassa va negocia cu FC U Craiova, după cum a anunțat Adrian Mititelu, în exclusivitate pentru ProSport. Mijlocașul francez a fost invitat deja la discuții, iar finanțatorul oltenilor speră să primească un răspuns pozitiv:

„Contractul cu Bahassa e până în vară, dar eu sper să ne înțelegem cu el. Suntem în negocieri cu el pentru prelungire, eu zic că ne vom înțelege”, a transmis Adrian Mititelu, pentru ProSport.

De ce nu a jucat Bahassa cu FCSB

Deși este un jucător foarte important pentru FC U Craiova, Yassine Bahassa a lipsit în duelul oltenilor cu FCSB din Cupa României. Joi, 7 decembrie, FC U Craiova a învins-o pe FCSB cu 2-0 și a obținut calificarea în fazele eliminatorii ale Cupei.

„Cu FCSB l-am sacrificat pentru că antrenorul a preferat să joace cu Under în stânga. Planul era ca ei să obosească în prima repriză și apoi să îi bage pe cei mai buni în repriza a doua. Dar cum totul a mers bine din prima, s-a schimbat tactica.

Bahassa e important pentru noi și încercăm să ajungem la un acord”, a adăugat Adrian Mititelu, pentru ProSport.

18 meciuri a jucat Bahassa în acest sezon pentru FC U Craiova, reușind să își ajute echipa, printre altele, cu două goluri și trei pase decisive.

Fotbalul este viața lui. Actualul Redactor-șef al ProSport s-a îndrăgostit de Sportul Rege pe vremea Generației de Aur și a jucat, el însuși, la nivel de juniori, pentru formațiile de Liga 1 Rocar și FC Național mai bine de 11 ani.

A absolvit Colegiul Național Tudor Vianu, dar pasiunea … citește mai mult

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img