mai20 , 2024

tricoul original al echipei favorite!

Related

Sharestiri romania

Articol de GSP – Publicat sambata, 09 decembrie 2023, 14:36 / Actualizat sambata, 09 decembrie 2023 14:37

Decembrie e luna în care facem cadouri celor dragi dar și luna în care, hai s-o recunoaștem, ne place să ne și facem cadouri, să fim siguri că primim și noi ce ne dorim. Când cadoul e valoros dar și accesibil, atunci profităm de ocazie și ni-l luăm!

Bucură-te și tu de promoția momentului la Superbet! Cu numai 50 de lei jucați, obții garantat tricoul oficial al echipei tale favorite, dintre cele 5 care fac parte din campanie: FCSB, Dinamo, Rapid, Farul și U Cluj!

Fă-ți cont online la Superbet.ro accesând acest link și asigură-te că primul tău pariu după înregistrare e de cel puțin 50 de lei! Automat vei deveni eligibil să primești tricoul oficial al echipei alese de tine, dintre cele 5 menționate mai sus!

FCSB și Farul au Nike sponsor tehnic, Dinamo e îmbrăcată de Macron, Rapid de Kappa, Universitatea Cluj de Adidas. Îmbraci și tu tricoul ales și te remarci atunci când ajungi pe stadion sau când ieși în oraș să te vezi cu prietenii. Tricourile sunt cele din sezonul 2023-2024, sezonul care se pregătește să fie cel mai de succes din ultimii 25 de ani în ceea ce privește prezența pe stadioane.

Îmbrăcat în tricoul oficial al echipei de suflet, te simți mai mult decât proverbialul al 12-lea jucător. Te simți un titular din primul 11!

Poți avea din partea Superbet tricoul original al echipei tale dacă te înregistrezi din acest link și primul pariu pe care îl plasezi după ce îți deschizi contul online va fi de minimum 50 de lei!

Cu tine, SuperLiga e super!

Bucuria Crăciunului trăită 25 de zile la rând! Pe site-ul și aplicația Superbet!

Vezi cum profiți și tu de promoția casino cu 700 free spins și 5 bonusuri!

Premii pe măsura jocului tău în Superbet Club!Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.gsp.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img