mai20 , 2024

O nouă alianță politică a fost formată, înaintea unui an electoral important. „Va combate risipa banilor publici, care va proteja categoriile vulnerabil”

Related

Share


Sambata, 09 Decembrie 2023, ora 18:15

2170 citiri

O nouă alianță politică a fost formată, înaintea unui an electoral important. „Va combate risipa banilor publici, care va proteja categoriile vulnerabil”

În 2024, în România vor avea loc alegeri europarlamentare, parlamentare, locale și prezidențiale FOTO Hepta

Partidul Ecologist Român şi Partidul Verde-Verzii, membru al Verzilor Europeni, au anunțat că au format Alianţa AER pentru România.

”Această alianţă se distinge printr-un program politic care promite să redefinească relaţia dintre guvernanţi şi cetăţeni, punând accent pe implicarea tinerilor şi pe recâştigarea încrederii publice în instituţiile statului. Un proiect politic deschis către toti iubitorii de natură, oameni şi animale, către antreprenorii cu viziune verde, către toti cei care cred in nevoia de aer curat, ape curate si produse curate”, se arată într-un comunicat de presă transmis, sâmbătă, de Biroul de comunicare publică al Alianţei AER pentru România.

Proiectul se doreşte a fi unul care ”va combate risipa banilor publici, care va proteja categoriile vulnerabile, care va pedepsi drastic orice infracţiune la adresa mediului, de la defrişări ilegale la transporturi ilegale de deşeuri” şi unul care ”va da încredere electoratului verde, ecologist să investească un vot util la alegerile din 2024”.

“Ne adresăm tinerilor, celor care sunt dezamăgiţi de politica de ieri, şi le spunem: Alianţa AER este aici pentru voi. Noi nu promitem, noi acţionăm, transformăm,…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “ziare.com”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img