mai20 , 2024

Dezvăluirea incredibilă despre Serena Williams. Ce a făcut la doar 12 ani: „Cel mai epic răspuns”

Related

Share


Serena Williams (42 de ani) a rămas în memoria colectivă după răspunsul epic pe care l-a dat pe când avea numai 12 ani.

Personalitatea puternică a fostei jucătoare de tenis din Statele Unite ale Americii este recunoscută la nivel mondial, dar aceasta se simțea superioară chiar și pe vremea când era doar un copil.

Fostul său antrenor, din perioada junioratului, a rememorat cum, pe vremea când Serena avea numai 12 ani, l-a lăsat cu gura căscată pe reporterul care îi pusese o întrebare „de copii”.

Dezvăluirea incredibilă despre Serena Williams. Ce a făcut la doar 12 ani: „Este cel mai epic răspuns din toate timpurile”

Serena Williams avea numai 12 ani și deja se anunța drept o mare stea a tenisului mondial, ceea ce a început să atragă în jurul ei și jurnaliști. Unul dintre aceștia a întrebat-o la un moment dat ca ce idol ar vrea să joace, iar răspunsul a fost unul de-a dreptul năucitor.

„Cel mai epic răspuns pe care l-a dat vreodată Serena Williams în copilărie, în cadrul unui interviu, a fost pe vrmea când avea numai 12 ani. A fost întrebată ca cine și-ar dori să joace într-o bună zi. Fără nicio ezitare sau întârziere, ea a răspuns, direct din inima ei de campioană, și citez: «Vreau ca oamenii să joace ca mine într-o zi!»”, a scris Rick Macci, pe rețelele de socializare.

Rick Macci a antrenat-o pe Serena Williams timp de patru ani, pe vremea când aceasta își făcea junioratul.

Ajunsă la 42 de ani, Serena Williams ia în calcul revenirea în circuit

Cu toate că a născut deja al doilea copil, Serena Williams, ajunsă la 42 de ani, se simte în continuare capabilă să joace tenis la nivel înalt.

„Cu siguranță mă simt mai liniștită acum. E interesant. Cred că mă simt ruptă pentru că încă sunt capabilă să joc la un nivel foarte, foarte, foarte înalt. Acestea fiind spuse, mi-am dorit întotdeauna să părăsesc jocul la un nivel foarte înalt.

Dar în ultima vreme nu am jucat atât de mult. Și mi-e dor. Zic: «O, Doamne. Trebuie să joc din nou». Dar îmi este greu să joc din nou. Am jucat zilele trecute și mi-am spus: «Nu am cum să nu joc tenis profesionist».

Literalmente nu există nicio scuză. Dar, vreau să spun, cred că există o scuză, nu? Este greu pentru că atunci când joc îmi spun: «Doamne, sunt destul de bună la asta. Pot continua să fac asta», ceea ce nu mulți oameni pot spune”, a spus Serena Williams, după retragere.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img