mai20 , 2024

De Ce A Lipsit Mirela Vaida De La „Acces Direct”. Anunțul Făcut De Colegul Prezentatoarei De La Antena Stars: „Prezint Singur”

Related

Share


De ani buni, Mirela Vaida prezintă emisiunea „Acces Direct”, care inițial a fost difuzată la Antena 1 și care de o bună perioadă a fost mutată la Antena Stars. În ediția de vineri, 8 decembrie, prezentatoarea nu a fost prezentă în platou, iar fanii s-au întrebat ce s-a întâmplat cu ea, mai ales că s-a aflat recent că la finalul acestui an va expira contractul ei cu postul de televiziune.

Adrian Velea, colegul vedetei, le-a explicat telespectatorilor că Mirela Vaida își lansează primul său album muzical și nu a putut fi prezentă în emisiune.

„Prezint singur pentru că colega mea, Mirela Vaida, își lansează primul album din carieră. Îi urăm succes Mirelei, e o zi importantă pentru ea, dar este o zi importantă și pentru noi, românii, deoarece campionul nostru, David Popovici, concurează în semifinala la 200 metri liber”, a declarat Adrian Velea, la Acces Direct, potrivit Fanatik.

Mirela Vaida muzicăIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

„Azi, în cadrul unui spectacol de gală, voi lansa primul meu album de folclor la Teatrul Tănase! ?? Voi avea invitați speciali, cărora le mulțumesc: Mioara Velicu, Diana Matei, Georgiana Lobonț, Raoul, Adrian Enache, Voicu Gelu, dar și momente cu invitați-surpriză! Spectacolul este sold out, dar promit să mai facem. Mulțumesc celor care au susținut întregul proiect. Am mari emoții! Vă pup și vă mulțumesc”, a transmis Mirela Vaida vineri, înainte de lansarea primului ei album muzical.

„Colaps economic în plin război cu Rusia”. Îngrijorări în Ucraina legate de posibila blocare a ajutoarelor financiare din partea SUA și UE

Recomandări

„Colaps economic în plin război cu Rusia”. Îngrijorări în Ucraina legate de posibila blocare a ajutoarelor financiare din partea SUA și UE

Contractul Mirelei Vaida cu Antena se încheie la finalul anului

De mai bine de un an, emisiunea „Acces Direct” a fost mutată de la Antena 1 la Antena Stars și are un succes neașteptat. Cancan.ro a dezvăluit că va expira pe 31 decembrie 2023 contractul Mirelei Vaida, fapt pe care vedeta l-a confirmat. O parte dintre fani s-au întrebat dacă aceasta va prezenta emisiunea și anul următor.

Mirela Vaida a declarat că a avut deja discuții cu șefa stației și rămâne de văzut ce se va întâmpla pe viitor. Prezentatoarea a precizat că „Acces Direct” este o emisiune de succes și a făcut performanțe de când a fost difuzată la Antena Stars. Vedeta mărturisește că va prezenta în continuare „Acces Direct”, însă așteaptă să semneze un nou contract.

„Am avut discuții preliminare cu noua șefă a…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img